• Ново
Комплект от 2 Нощни тумбочек Ecoprsio с Зареждащата станция, Черно Приставной масичка с USB портове, Дървени Нощно Шкафче, Черна Нощно шкафче с чекмедже и рафт за Спални, ?

Комплект от 2 Нощни тумбочек Ecoprsio с Зареждащата станция, Черно Приставной масичка с USB портове, Дървени Нощно Шкафче,

Rating 
BGN 63.26

Сума
Налично за поръчка

★ Комплект от 2 нощни тумбочек с зареждащата станция - трябва Да се зарежда телефон или таблет и да включите лампата на нощното до прикроватной нощното шкафче?Дизайн зарядно устройство Ecoprsio black nightstand с 3 розетки на хранене и 2 USB порта върви добре на вашите нуждиДължина зарядно кабели е 6,6 фута, можете да го поставите на много места, като например нощни шкафчета, нощни шкафчета, нощни шкафчета за мека мебел, малка странична масичка за дома, във вашата спалня, хол, коридор, хол и т. ★ Приятен сън - можете просто да поставите този малък нощното шкафче на 2 броя до с двойно легло и включва малка топла настолна лампа, за да сложи няколко книги и малка радио на тази нощното шкафче на 2 парчета, нощно шкафче Ecoprsio ще се превърне в чудесно допълнение към спалнята. ★ Приятно прекарано време в своята всекидневна - Поставете приставной масичка Ecoprsio в близост до дивана.А в най-горното чекмедже торцевого масички достатъчно място за скривалище на дистанционното за телевизора и други дреболии.Може просто да изпиете чаша кафе или чай и малко да се отпуснете. ★ Прилично изглеждащ и добре здрав - този акцентный маса е много издръжлив, благодарение на материала на работния плот от дърво и метална рамка.Той е малък, но здрав, и добре направен.Най-горното чекмедже на заема много място, а кръгла плъзгаща се дръжка дава възможност за лесно отваряне и затваряне на чекмеджето на бюрото. ★ Лесен монтаж - Всички маркирани аксесоари, указания за монтаж и инструменти, включени в пакетиране на полето на нашето прикроватного маса.Моля, седнете и се инсталира нашия десертно слушалки в селски стил стъпка по стъпка. Забележка : Ако не ви харесва да се насладите на нашите шестигранным ключ, можете също да използвате вашата електрическа отвертка, за да затегнете винта, но трябва да се уверите, че всички винтове постави в съответните отвори.Това, без съмнение, ще намали времето за инсталация. ★ Гаранция Ecoprsio на 2 години - Ние с гордост подкрепяме всички нашите продукти на 100% и предлагаме пълна гаранция от 2 години на всички наши нощни шкафчета.Моля, не се колебайте да ни информират за всякакви проблеми с качеството, поставяне или изключителни детайли в нашите черни експлоатирани маси.Обслужване на клиенти Ecoprsio ще се погрижи за вас от първия път.Моля, обърнете внимание, че завийте горната платка (част Б) по-къси винта друга част, моля, не използвайте дълъг винт, с помощта на неправилно винта ще доведе до напукване на горната платка.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория