• Ново
Мебели за дневна EMKK, Диван и Диванчик средата на века, Комплект от 2 теми с класическа тапицерия, Традиционен Подлакътник, Двойна, за дома, офиса, апартаменти, общежи?

Мебели за дневна EMKK, Диван и Диванчик средата на века, Комплект от 2 теми с класическа тапицерия, Традиционен Подлакътник,

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Осеян 【На мека мебел за дневна в модерен стил】Този диван - перфектно уютно място за гледане на филми, за игри или за събирания за страхотна книга.Възглавници с мека кърпа и запълнили дебел поролоном, която позволява на вас и гостите да се насладят на гледане на телевизия с комфорт.Разполага със стабилни странични облегалки за ръцете, които обслужват едновременно системата за поддръжка и предотвратяват падането на малки деца.Добавете това е идеалното допълнение към вашата красота. 【Комплект мека мебел за дневна】, осеян мека ленена кърпа, и възглавници, прекалено меки на дебелото пяна за елегантен външен вид и допълнителен комфорт.Изработен е от здрава рамка от масивна дървесина и вътрешен пружинным увеличаване на възглавници за стабилност и трайност. 【Здрав】 Комплектът мека мебел включва : 1 х диванчик за двама, 1 х 3-местен диван.Дървена рамка и силни крака позволяват масивите на мека мебел за дневна издържа максимално тегло 250 паунда на една седалка, повишават устойчивостта и издръжливостта, позволяват да ги използвате по-дълго време. 【ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА】 3-местен диван : 72,4 "W x 29"G x 33"В; Диванчик : 53,7 "W x 29"G x 33"Те. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, нашият опитен екип за поддръжка на клиенти ще ви отговори в рамките на 24 часа. 【Топла домашна хол】 Добавете този идеален комплект за дневна в своя прекрасен дом да озарява вашия хол и да се създаде приятна атмосфера.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория