• Ново
Детски стол ApexDesk серия MK с регулируема височина и работно бюро с Вграден рафт и чекмедже (комплект синя маса и столове MK)

Детски стол ApexDesk серия MK с регулируема височина и работно бюро с Вграден рафт и чекмедже (комплект синя маса и столове

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

???? ??? ????? ?????? – Изберете най-подходящата комбинация от бюрото и стола!Височината на масата се регулира с помощта на ръкохватка, за да не изостават от вашите бързо растящи децаПрът държи на облегалката леко извити, осигуряване на по-добра поддръжка на гърба и спомага за подобряване на стойката на тялото. ???'? ???? – Цялата работна повърхност с размери 43 х 27" и е един Г-образен плот за по-голям размер, и една правоъгълна маса с размер по-малък размер 28 "x 18".По-плота може да се наклони в рамките на 0-75 °.Бюро оборудван с чекмедже размери 9,5 x 9 инча и книга рафт с размери 18,5 х 10 см. ?????? ?????????? ???? ??? ????? – Масата може да се регулира от 21"до 31".Седалката и облегалката лесно се регулира с помощта на лост.Височината на седалката се регулира от 13 "до 21" инча.Височината на облегалката се регулира от 29,5 "до 38 см.Сменяем калъф за седалка улеснява почистването. ?????? ????? – Всички ръбове окантованы, както и всички ъгли са заоблени.На всички метални детайли се използва боя, не съдържаща олово, а плотове отговарят на карбюраторной фаза II. ???? ???????? & ???? ???????? – Горна част на бюрото се предлага в сглобени.Повечето хора могат да го събере по-малко от 45 минути.Бюрото се предлага в една опаковка с нашето предприятие в Лос Анджелис.Времето на доставка е от 2 до 8 дни в 48 държави.Детски стол серия MK идеално се съчетава с малък детски образователен масата Soleil, регулируема по височина.Нека малко регулируема маса / стол Soleil ще се превърне в един от най-добрите спътници на вашето дете по време на четене, рисуване или изпълнение на домашните задачи.Диапазон на регулиране на височината е увеличена, което позволява на бебетата да се вдигне или спусне маса с 21 инча до 31 инча височина.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория