• Ново
Акцентное стол BFZ от изкуствена кожа с висока облегалка, на Стол с метални крака в съвременен стил, Удобен Мек стол, с възможност за сгъване на облегалката за хол, сп?

Акцентное стол BFZ от изкуствена кожа с висока облегалка, на Стол с метални крака в съвременен стил, Удобен Мек стол, с възможност

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

✅【Модерен Стил от изкуствена кожа】Този стол с един акцент, изработен от изкуствена кожа, е с модерна форма, възглавница седалка с висока плътност, метални крачета, високо качество на плата и висока дизайн на облегалката, която осигурява добра подкрепа, което прави този стол за дневна чудесно допълнение към вашия домСтилен дизайн на този стол от изкуствена кожа значително разкрасяване на вашата всекидневна, спалня, трапезария, кухня, офис или стая за гости.Можете да комфорта да почетете книга или да гледате телевизия в нашия удобен кожен стол, с акцент. ✅【Регулируеми накладки за крака】 Този стол има солидна каркасную конструкция, която много е здрав и практичен, както и висококачествени суровини осигурява дълъг живот.Трайни и текстурирани метални крачета с регулируеми крака намаляват триенето на пода при преместване на стола.Ретро дизайн, с висока облегалка стол с дрямка осигурява по-голяма зона за отдих и удобни за сядане. ✅ 【Лесно почистване】 Това е стол за сядане, изработени от новата изкуствена кожа, което улеснява неговото почистване в сравнение с плат, хлопчатобумажными и ленен повърхности.Ако той случайно се боядиса, можете да избършете го с влажна кърпа, което ще ви спести ценно време. ✅ 【Широко приложение】 Това е декоративно стол от изкуствена кожа с габаритными размери 24,8 "D x 29,2"W x 36,6"H. Стилно, универсално и подходящо за семейна почивка.Можете да го поставите в дневната, и на много други места у дома, като кабинет, спалня, хол, килер и различни други помещения. ✅ 【Безупречно обслужване】 Ако имате някакви въпроси, моля първо се свържете с нас.Нашият професионален екип за обслужване на клиенти ще ви помогне да разрешите вашите проблеми.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория