• Ново
Мебели За Тийнейджъри, Момичета и Момчета, Стол за писане, с ниска средна Облегалка от Полипропиленова мрежа, Тканевое Седалка, Домашен Детски Стол за Обучение (Син?

Мебели За Тийнейджъри, Момичета и Момчета, Стол за писане, с ниска средна Облегалка от Полипропиленова мрежа, Тканевое Седалка,

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

【Регулируема проучване стол за тийнейджъри, въртящо се стол без подлакътници】 Сетчатое работно стол за студенти, детско работно стол с регулируема по височина и лумбална опора компютърен стол 【Разработен с пет многостранен колела】Това е офис стол може да се движи достатъчно плавно на 360 градуса във всички посоки. 【Ергономичен дизайн за момичета и момчета-тийнейджъри 】 Цветен дизайн с твърда пластмаса на гърба на облегалката и мека подплата на седалката, която използва огъване на човешкото тяло, осигурява подкрепа за гърба на бебето, помагайки му да седят правилно. 【Оптимизиран КОМФОРТ】 : Седалката е с мека тапицерия от пяна с висока плътност и двуслойни текстилен калъф, нагоре комфорт при сядане.Дебела мека подложка приятна на допир и седи, двуслойни текстилен калъф и пълнител с висока плътност са устойчиви, което осигурява устойчивост на деформация. 【Става за броени секунди】 работи перфектно.Толкова сладък за малки тийнейджъри.Подходящ за офис или дом, той е оборудван вкара облегалка и мека възглавница.Окото облегалка запазва прохладата на гърба си и отива в удобна позиция.Това въртящо се офис стол може да се регулира на желаната височина с помощта на лесни за използването на лост и пневматична система. Гласът на клиента:. Имала нужда стол с по-малък размер, за да се побере в проеме антикварен на масата, което аз обнови.Този се оказа идеален!Малко е скъпо., но различен цвят и размер!. Прости и на пипане издръжлив, дъщеря ми, той ми харесва. Прекрасна комбинация от цветове, за да си в бяло, розово и лилаво масата!.Un tamaño muy practico. Купих това за стаята на дъщеря ми, за да работи на бюрото.Идеално се комбинира с цветовата гама.Много лесно става, ми отне по-малко от 30 минути, и на пипане са здрави.Бих искал да видя задната страна е малко по-висока, за да подобрите стойката си.Но в останалата част.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория