• Ново
FKUO 3 Нива Метален Багажник за съхранение в Банята Над Тоалетна Рафтове За Съхранение Органайзер За Баня довършителни операции полк, Спестявайки място (черен Мат)

FKUO 3 Нива Метален Багажник за съхранение в Банята Над Тоалетна Рафтове За Съхранение Органайзер За Баня довършителни операции

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

1 МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН рафтове за съхранение : В този 3-уровневом рафт може да съхранявате хавлиени кърпи, халати за баня, душ гел, сапун и други принадлежности за баня, за банята не е елементарно. Стелажи за съхранение на над тоалетната : могат също да се използват за организиране на кухня, дневен тракт, коридор, тераси; отлични за хранителни контейнери, консерви, подправки, консумативи за пране, стоки за домашни любимци, стайни растения, книги, рамки за снимки, дрехи и много други. Размер на продукта : 23,6 "х 9,05"x 61,5" (60 cm x 23 cm x 157 см). Здрава метална конструкция : Изработени от неръждаема ламарина премиум-клас и на винта, има дълъг срок на служба.Всяка крак с противоскользящими облицовки за защита на пода от надраскване. ИНДУСТРИАЛЕН ВИД : Тази елегантна промишлена полк с матово покритие ще позволи на вашия дом да бъдете организирани и стилен благодарение на простия дизайн.Багажник с три полка е полезно допълнение към всички помещения, където се изисква повече място за съхранение, и е различно, забележителна здравина, удобство и гъвкавост.Трехъярусные метални стелажи FKUO се различават по якост на метала и елегантен дизайн, като същевременно осигуряват голямо пространство за съхранение на дрехи, кърпи, тоалетни принадлежности и много други, което ще задоволи вашите нужди в различни условия.Това е един добър помощник за съхранение на неща, за цялото си семейство, ще добави на шега и функционалност на вашето органайзеру tower.Приложимо към различни домашни ситуации : bathroom, desk, възможност за пране.Материал : метал премиум-клас.Цвят : матово черно/матово-бяла.Размер : 23,6 "х 9,05"x 61,5". Начин на почистване : избърсват. 1 х полици за съхранение. 1 х Ръководство за монтаж.Прочетете внимателно ръководството преди да инсталирате, за да направят инсталацията по-лесна . Има проблеми с инсталацията, липсват аксесоари, моля, изпратете имейл възможно най-скоро, ние ще ви помогнем незабавно решаване на проблема, благодаря ти!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория