• Ново
Пътен Калъф за контактни лещи EYELOV, Скъпа Мраморна Мини Комплект за пътуване с Контактни Лещи, Притежателят на-Контейнер Включва Инструмент за премахване на Контак?

Пътен Калъф за контактни лещи EYELOV, Скъпа Мраморна Мини Комплект за пътуване с Контактни Лещи, Притежателят на-Контейнер

Rating 
BGN 5.66

Сума
Налично за поръчка

✔️ Модерен : Нашата елегантна сладко чанта за контактни лещи е направена от мрамор и супер блестяща, а нейният интериорен дизайн е направен от висококачествени материали, което прави вашия пътен комплект за контактни лещи привлекателен, където и да отидете ✔️ Преносим : Пътен комплект за контактни лещи малък, но просторен, в него могат да се поберат всички необходими елементи за съхранение на контактни лещи и продукти за грижа за тях в движение.В него удобно и лесно се побират всички предмети, включени в пътен комплект. ✔️ Аксесоари : Вътре калъф за пътуване marble contacts е огледало за удобно поставяне на контактни лещи, калъф за контактни лещи, мини бутилка с разтвор за контакт на разтвора, пинцети за изваждане на контактни лещи от калъф за обективи и тела за премахване на контактни лещи, използвани за отстраняване и поставяне на контактни лещи. ✔️ Запечатани конструкция : Калъф за контактни лещи вътре комплект за носене контакти херметически затворен, затова разтвор за контактни лещи, не ще изтече, когато сте в движение.Запечатани дизайн е от решаващо значение по време на пътуване, за да калъф е с мобилния си телефон и не попречили течове в пътя. ✔️ Модерен : Нашата елегантна сладко чанта за контактни лещи е направена от мрамор и супер блестяща, а нейният интериорен дизайн е направен от висококачествени материали, което прави вашия пътен комплект за контактни лещи привлекателен, където и да отидете. ✔️ Преносим : Пътен комплект за контактни лещи малък, но просторен, в него могат да се поберат всички необходими елементи за съхранение на контактни лещи и продукти за грижа за тях в движение.В него удобно и лесно се побират всички предмети, включени в пътен комплект. ✔️ Аксесоари : Вътре калъф за пътуване marble contacts е огледало за удобно поставяне на контактни лещи, калъф за контактни лещи, мини бутилка с разтвор за контакт на разтвора, пинцети за изваждане на контактни лещи от калъф за обективи и тела за премахване на контактни лещи, използвани за отстраняване и поставяне на контактни лещи. ✔️ Запечатани конструкция : Калъф за контактни лещи вътре комплект за носене контакти херметически затворен, затова разтвор за контактни лещи, не ще изтече, когато сте в движение.Запечатани дизайн е от решаващо значение по време на пътуване, за да калъф е с мобилния си телефон и не попречили течове в пътя.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория