• Ново
TBIIEXFL 1 компл. Практически Невидим Калъф За Очила Държач за Контейнер, Чанта за съхранение, Комплект за грижа за очите, Вечерни инструменти за грижа за очите (Цвят: E)

TBIIEXFL 1 компл. Практически Невидим Калъф За Очила Държач за Контейнер, Чанта за съхранение, Комплект за грижа за очите,

Rating 
BGN 52.39

Сума
Налично за поръчка

Материал : Пластмаса5 вижте Дизайн мида спестява време и усилия.Двойна скоростна лесно се монтира във вътрешността и побира повече от разтвора трябва да се грижи.Материал : Пластмаса.5 вижте Дизайн мида спестява време и усилия.Двойна скоростна лесно се монтира във вътрешността и побира повече от разтвора трябва да се грижи.Материал : пластмаса Цвят : бял Размер : 6.5 Конструкция cm Clamshell спестява време и усилия ~ Двойна скоростна лесно се монтира отвътре и може да побере повече средства за грижа ~ Инструкция за употреба : 1. Моля, изплакнете двойна кутия чиста вода преди и след употреба.Не ошпаривайте и не се накисва в вряла вода. Решение за грижа не може да се измие почистващи препарати, сапун и т. Този продукт е съвместим с всички марки продукти за грижа. Офталмолози препоръчват да се замени този продукт на всеки 3 месеца.1 * Само кутия (без очила) Комбинирана форма : една част се дължи на ръчно измерване, моля, се допуска грешка в 1-3 см и се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате.Поради разлика в екраните на компютрите цвят на действителното продукта може да се различават малко от горното изображение, благодаря ви за вашето разбиране.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория