• Ново
Носа облицовка за очила Комплекти за ремонт на очила на Носа облицовка за очила 50 бр 25 двойки Комплект за ремонт точки Подобрена версия с навинчивающейся носа накл?

Носа облицовка за очила Комплекти за ремонт на очила на Носа облицовка за очила 50 бр 25 двойки Комплект за ремонт точки

Rating 
BGN 4.06

Сума
Налично за поръчка

?【Перфектния комплект за ремонт на очила】 Той включва в себе си пълен комплект от 7 вида подложка за носа, а също и набор от по-малките отвертки и отвертка за очила, осигуряване на всички необходими инструменти за беспроблемного ремонт ?【Съвместимост с популярните марки : 】 включително популярните модели на РБ Aviator RB3025 и RB3026, този комплект за ремонт на очила гарантира, че ще можете да лесно да оздравее всички счупени носа облицовка или отслабена винтове на любимата си двойка точки. ⚠ВАЖНО : 【ЗА миризмата】Този продукт е произведен главно от PVC, който може да има лек мирис.Ние обработени го ароматерапия и дезодорацией, но ако все пак усетите миризма, ние препоръчваме да го оставят на проветриво място, за ден или два. Въпреки някои малки недостатъци, този продукт притежава пълната функционалност на достъпна цена, което го прави чудесен вариант за тези, които не се противопоставя на лек мирис. ?【Здрав и издръжлив Лесен за използване】 Този комплект за ремонт на очила, изработени от здрави и висококачествени материали, подходящи за дълъг срок на експлоатация, като се гарантира надежден ремонт и подмяна на дълги години.Благодарение на эргономичному и преносим дизайн на този комплект за ремонт на точки за лесно пренасяне и използване в движение, което го прави идеален аксесоар за всеки пътник. ?【Допълнителни възможности】 този универсален комплект включва инструменти и комплекти за ремонт часа, набор от отвертки за часа, накрайник за носа точки, което го прави интегрирано решение за всички ваши нужди в чашите и ремонт часа.Той също идва с отвертка за очила и замяна накладка за носа, за да можете винаги да са под ръка на правилните инструменти за всякакви ремонтни работи. 25 Двойки носа накладки за точки (50 броя).Опаковка винтове. 1 х калъф за съхранение. 1 х Кърпа за почистване.Повечето носа накладки за точки от поливинилхлоридного PVC изработени от мека пластмаса, която осигурява удобна поддръжка на рамки за очила над лицето носовата част.Както и във всички носните накладках за очила, произведени от материал, носа облицовка за очила трябва да бъдат добре коригирани така, че да носа облицовка за очила плътно долепена до кожата, в противен случай теглото на рамки за очила може да се оставя върху кожата вдавливаемые вдлъбнатини.

Всичко за продукта

(7 types ) Package Include: 25 Pairs of eyeglass nose pads (50 pieces) :

Подобни продукти в категория