• Ново
DOITOOL 20 Двойки Противоударных пръстени, очила, Силиконови Калъфи за уши, Цветни Аксесоари за Закрепване на Очила, Смяна на Ушни Грайфери, Щипки за Слънчеви очила, При?

DOITOOL 20 Двойки Противоударных пръстени, очила, Силиконови Калъфи за уши, Цветни Аксесоари за Закрепване на Очила, Смяна

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

СиликонПоставки за очила ЗА четене и Поставки за очила имат прост дизайн и изящна изработка производство, за да е лесно да се направи незабележими, когато се използва.УШНИ куки за очила - тези поставки за очила помагат за предотвратяване на подхлъзване точки дори при интензивни физически натоварвания.Заушники за очила - идеални за джогинг, езда, скално катерене, каране на сърф, лов или интензивни физически упражнения, ефективно предотвратяват подхлъзване точки.Дръжки за рамки за очила за четене-Този на ухото на куката за очила, подходящи почти за всяка двойка точки, точки за късоглед, очила за четене, слънчеви очила. силиконови прислужници за очила-Прост дизайн, просто външен вид, позволяват на хората да се чувстват комфортно, идеални за очила от различни цветове.Пратката включва 20 двойки фиксаторов за очила Характеристики - Цвят : бял държач за очила -Материал : Силикон прислужници за точки -Размер : 1,50 X1,50 X0,50 см /0,59 X0,59 X0 без титулярите за очила. -Тези поставки за очила помагат за предотвратяване на подхлъзване точки дори при интензивни физически натоварвания. -Изработен от висококачествен силиконов материал, без усещания, болки в ушите след работа, и дори ще забравите да се носят в тях хонорар, за да дужек точки. -Държачи за очила имат прост дизайн и изящна изработка производство, за да е лесно да се направи незабележими при използване на силиконови дужек за очила. -Тези заушники за точки могат да се съчетае с повечето видове очила, очила за четене и фиксаторов за слънчеви очила, без очила. -Тези ушни куки за защита от точки могат ефективно да се предотврати подхлъзване точки, когато носите тези ушни дръжки за очила.Описание на продукта Стъклени възглавници за работа с ушите си, ежедневието и активен отдих, като например бягане, скално катерене и конна езда.ушни дръжки за очила все още загрижени за постоянен спад на вашите очила?Не се притеснявайте, тези ушни дръжки за очила могат да решат проблема. силиконови ушни дръжки за очила Създават идеалната възглавница между ушите и очила, ефективно подобряват процеса на носенето на очила.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория