• Ново
Закопчалка за телефон TAEFE Powersports за YAMA-& HA FZ1 FZ-1 FZ 1 FAZER, Универсални Аксесоари за мотоциклети, Притежател на мобилен телефон на кормилото, скоба за GPS, стойка за номер н?

Закопчалка за телефон TAEFE Powersports за YAMA-& HA FZ1 FZ-1 FZ 1 FAZER, Универсални Аксесоари за мотоциклети, Притежател

Rating 
BGN 18.53

Сума
Налично за поръчка

【Забележка】 - Моля, внимателно прочетете "Име" или "Описание на продукта" нашето стойки за телефон на мотоциклет, преди да поръчате да сте сигурни, че модел и година модел подходящ за вашия мотоциклетЗа да не причинят ненужни загуби и проблеми. 【ТРАЙНИ ние предлагаме 30-дневна безусловна безплатна замяна или връщане на парите; ако имате някакви проблеми по време на употреба, ние ще се радваме да ви предоставим решение. 【Забележка】 - Моля, внимателно прочетете "Име" или "Описание на продукта" нашето стойки за телефон на мотоциклет, преди да поръчате да сте сигурни, че модел и година модел подходящ за вашия мотоциклет.За да не причинят ненужни загуби и проблеми. 【ТРАЙНИ ние предлагаме 30-дневна безусловна безплатна замяна или връщане на парите; ако имате някакви проблеми по време на употреба, ние ще се радваме да ви предоставим решение. Материал : алуминий сплав2. Област на приложение : почти всички мобилни телефони / смартфони (4,0 инча - 6,0 инча) 3. Характеристики на продукта : стационарен, мобилен телефон, навигация и източник на енергия за мобилни телефони, навигация4. Диапазон на настройка : може да се използва за превозни средства с акумулаторни батерии, мотоциклети, електрически велосипеди на три колела, проходимост, атв и т. Изходно напрежение : 5 V6. Изходен ток : 2 A7. Шарнирно окачване на конструкцията на 360 градуса, дава възможност за регулиране на ъгъла на монтаж на скоба по своему, много удобен за пользовании8. Дължина на линията : 124 СМ9. Нето тегло : 191 ЗАБЕЛЕЖКА : Контакти и напрежение за устройства с електрически вилици се различават за международно равнище, както и за употреба в дома дестинацията този продукт може да изисква адаптер или преобразувател.Моля, проверете преди това.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория