• Ново
Поздравительный Банер Абитуриентски клас с Червен Блясък, Поздравительный Банер Абитуриентски клас, Поздравительный Банер за Червени Поздравления, Декорация за ?

Поздравительный Банер Абитуриентски клас с Червен Блясък, Поздравительный Банер Абитуриентски клас, Поздравительный Банер

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

1бр Червен Блестящ Поздравительный банер Grad ??【Че ще получите】 1 бр. червен блестящ поздравительный банер за завършилите, идеална украса за бала тематични партита за вас, улучшающее щастлива атмосфера на бала през 2023 година.Поздравявам с всичко, което сте постигнали, късмет във всичко, което вие ще достигнете. ??【Червени поздравителни декорация за абитуриентски 】 Уникален дизайн червени елементи за бала, очарователни бижута за бала в гимназията, колежа за медицински сестри, занаятчии, лекари.Изпълнен с атмосфера на бала, този банер просто е необходим, за да празнуват бала си 2023 година. ??【Лесна употреба】 то Е много лесно и просто проденьте лентата през дупката в горната част на всяка карта с буквите, разстоянието между всяка карта регулация, малка рана, в комплекта са включени пластмасова игла и нишката.Можете да го използвате като различен фон или подпори за една фотосесия, за да украсят вашия интериор, за бала 2023 година. ??【Перфектен размер】 Общата дължина на банери поздравления grad е около 19,6 фута (2 въжета), а дължината букви банер приблизително се равнява на 6,7 инча (17 см).Изработен е от екологично чист картон и е лесен за използване и можете да украсите своя клас, хол, на тавана на дома си, на входната врата или на всяко друго място, което ви харесва. ??【Си струва да се купи】 Този червен банер с поздравления с пускането направи впечатление на участниците в честването на бала, ще даде блясък на вашия абитуриентски парти и записва важни моменти постигане.Накарайте ги да се изумиться.Нека да започнем и насладимся бала страна. ??【Че ще получите】 1 бр. червен блестящ поздравительный банер за завършилите, идеална украса за бала тематични партита за вас, улучшающее щастлива атмосфера на бала през 2023 година.Поздравявам с всичко, което сте постигнали, късмет във всичко, което вие ще достигнете. ??【Червени поздравителни декорация за абитуриентски 】 Уникален дизайн червени елементи за бала, очарователни бижута за бала в гимназията, колежа за медицински сестри, занаятчии, лекари.Изпълнен с атмосфера на бала, този банер просто е необходим, за да празнуват бала си 2023 година. ??【Лесна употреба】 то Е много лесно и просто проденьте лентата през дупката в горната част на всяка карта с буквите, разстоянието между всяка карта регулация, малка рана, в комплекта са включени пластмасова игла и нишката.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория