• Ново
Bettomshin Преносим Универсален Локатор на Дупки от Неръждаема Стомана 25 мм-45 мм-за Плочки, Дърво, Пластмаса, Тренировки, Разкриваща се с Удобен Инструмент, са провокира?

Bettomshin Преносим Универсален Локатор на Дупки от Неръждаема Стомана 25 мм-45 мм-за Плочки, Дърво, Пластмаса, Тренировки,

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Име на продукта : Latitude дупки в плочкиСпецификация : Универсален позиционер от неръждаема стомана.Материал : неръждаема стомана; Спецификация на продукта : 25 мм/40 мм / 45 мм Съдържание на опаковката : 1 х Локатор на дупки в плочки.Направи, за да се гарантира висока точност и комфорт при полагане на плочки. Име на продукта : Latitude дупки в плочки.Спецификация : Универсален позиционер от неръждаема стомана.Материал : неръждаема стомана; Спецификация на продукта : 25 мм/40 мм / 45 мм Съдържание на опаковката : 1 х Локатор на дупки в плочки.Направи, за да се гарантира висока точност и комфорт при полагане на плочки. Локатор удар за пробиване на отвори, владетел на разпоредбите на контролирани дупки, универсални инструменти за пробиване на дупки в плочки, мрамор, стъкло, керамика, стандартът за размер на отвора : 25 мм, 40 мм, 45 мм, размер универсален, позициониране с едно кликване на мишката е Изработен от висококачествен метал . Лек, лесен за переноске и използване.Направи, за да се гарантира висока точност и комфорт при полагане на плочки.

Всичко за продукта

Stainless steel universal positioner :

Подобни продукти в категория