• Ново
Модерен Комплект прибори за хранене Meythway от 30 теми с луксозен интериор, Прибори за хранене от неръждаема стомана, Набор от прибори за хранене за 6 човека, за многокр?

Модерен Комплект прибори за хранене Meythway от 30 теми с луксозен интериор, Прибори за хранене от неръждаема стомана, Набор

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

✨【Класически и модерен дизайн】 : Ние вярваме, че независимо от това, какъв среща или празнична вечеря на този набор ще бъде уникален и елегантно допълнение за вашата маса и декорацияТози комплект прибори за хранене от 30 предмети се изчислява на 6 порции, включително 6 ножа, 6 заведения за хранене вилици, 6 маруля вилици, 6 лъжици и 6 чаени лъжички. ✨【Здрав и висококачествен】 : Този набор от прибори за хранене, изработени от висококачествена неръждаема стомана, те не са податливи на корозия, не се огъват и не потускнеют с дължимата грижа.Сребърни има ергономични дръжки, предназначени за продължително ежедневно използване.Ние много се гордеем с качеството на нашата колекция на трапезно сребро.Ето защо ние сме готови предварително да предложи на 90-дневната безусловна гаранция за връщане на парите. ✨【Лесен за】 : Може да се мие в съдомиялна машина.Този комплект прибори за хранене лесен за почистване и грижа.За постигане на най-добри резултати почиствайте ръцете си с топла сапунена вода и внимателно подсушете с мека кърпа, преди да го приберете.Не оставяйте прибори за дълго замачиваться във вода, супата или сильнодействующем моющем средство.При пране препоръчително е да използвате мек препарат (не съдържа лимон). ✨【Няколко приложения】 : Много подходящ за обществено хранене /кейтеринга/пикник/сватба/на шведска маса/празнична вечеря/парти/на събиране на семейството и за ежедневна употреба . чудесен подарък за семейството или приятели. ✨【Нашата мисия】 : Нашата мисия е да предоставим на нашите клиенти елегантен ресторант, който да ги остави доволни.Ако не сте доволни от нашите столовым сребро, моля, първо се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти, и да се замени с вас на ново безплатно или веднага ще ви възстановим парите си в пълен размер.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория