• Ново
FGUIKZ Ковчег за съхранение на Бижута Кутия за съхранение часа Многофункционална Ковчег За Бижута Настолна Кутия за съхранение на бижута (Цвят: E, размер: 380 *270 * 95 мм)

FGUIKZ Ковчег за съхранение на Бижута Кутия за съхранение часа Многофункционална Ковчег За Бижута Настолна Кутия за съхранение

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Лесен и красив външен видВътре можете да съхранявате всички видове декорации.Нека вашите бижута ви принадлежат.Това украшение на бюрото.Ще се превърне в чудесен подарък за приятел.Лесен и красив външен вид.Вътре можете да съхранявате всички видове декорации.Нека вашите бижута ви принадлежат.Бижу, рокля ще се превърне в чудесен подарък за приятел. Размер : както е показано Опаковка : 1 * Ковчег за украса (с изключение на други продукти за показване) Забележка : 1. Поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 виж 2. Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради различни компютърни екрани и монитори.Благодарим ви за разбирането!Дървена кутия За Часовник, Органайзер, Дисплей за Мъже, Жени, Дървена кутия с Голям прозрачен Стъклен плот.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория