• Ново
Покани за парти със сладолед в бели Пликове, 20 Картички-покани с двустранен печат на Розово Сладко Popsicle за момичета или момчета за рождения ден (20 Покани + Пликове)

Покани за парти със сладолед в бели Пликове, 20 Картички-покани с двустранен печат на Розово Сладко Popsicle за момичета

Rating 
BGN 7.79

Сума
Налично за поръчка

? Предпоставка включва в себе си : Вие ще получите 20 покани за рожден ден със сладолед в пликове, всяка картичка с размер 4 х 6 инча и всяка с тиксо на гърба, така че лесно може да се запечата покани на рожден ден, за момчета и момичета, за да сте сигурни, че пощенска картичка, не отпадат ? Атрактивен дизайн : Тези празнични картички, декорирани с хубав дизайн на пощенска картичка от пръв поглед ясно се вижда фигура на сладолед, както и такива хоризонтални линии за писма; Подходящ за покана на приятели на тематична парти със сладолед. ? Качествен материал : Тези картички изпълнени на двустранно полноцветном стил с пълнеж; покани, картички за рожден ден, изработени от плътна хартия за картички, здрава, подходяща за покана на приятели на тематична парти със сладолед. ? Качествен материал : Тези картички изпълнени на двустранно полноцветном стил с пълнеж; покани, картички за рожден ден, изработени от плътна хартия за картички, трайни и многоразовы, техните цветове не изчезват лесно. ? Двустранен цветен печат : Нашите покани, картички за рожден ден със сладолед, отпечатани в пълен цвят отпред и отзад, което ще направи вашата покана карта по-привлекателни (плосък, не gatefold).Вие ще получите 20 покани и 20 Бели пликове, Нашата мисия е проста - да предизвика усмивка на лицето на вашето дете!Нашите Покани.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория