• Ново
Meecaa Боята по Номера Съзвездие Лъв Shooter Комплект за Начинаещи Възрастни DIY Живопис с маслени бои 16x20 см (на Съзвездието, В рамка)

Meecaa Боята по Номера Съзвездие Лъв Shooter Комплект за Начинаещи Възрастни DIY Живопис с маслени бои 16x20 см (на Съзвездието,

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

четки за рисуване с високо качество 3 размераИзползвани са висококачествени, безопасни акрилни бои, без смесване.Готов размер : 40x50 см / 16x20 см.Лесни за изпълнение инструкции.Предварително отпечатани канава платно, без дървени рамки или с рамката. четки за рисуване с високо качество 3 размера.Използвани са висококачествени, безопасни акрилни бои, без смесване.Готов размер : 40x50 см / 16x20 см.Лесни за изпълнение инструкции.Предварително отпечатани канава платно, без дървени рамки или с рамката.Как да се изготви по номера?Стъпка 1 : - Положете платно на добре осветена и равна повърхност. Подгответе малък съд с вода за почистване на четки за рисуване при смяна на цвета. Недейте си акриловую боя. Вземете със себе си парцал или хартиена кърпа, за да изсъхне на четката в почивките между стирками.Стъпка 2 : - Контраст на номер боя с номер областта на платно (задължително контраст стая с правилния цвят. Покрасьте всички области, един цвят, преди да преминете към следващия цвят.Стъпка 3 : Махни се настрани и се насладете на своето творение.Благодарение на Meecaa paint by numbers, ще имате възможност да създадете най-красивото произведение на изкуството.Полезни съвети : - Ако си боядисате парцел грешен цвят, не се притеснявайте, моля, изчакайте, докато боята изсъхне, след това се покрива с грешен парцел правилният цвят на повърхността. Използвайте боя директно.Ако боята е твърде сух, можете да добавите 1 или 2 капки вода и се разбърква равномерно.Не добавяйте твърде много. - Моля, покрийте с боя капак след края на употреба, в случай че тя е суха. Предлаганите от нас боя е достатъчно за нормалното използване, моля, не си губете я губи в случай на недостиг.Моля, внимателно изплакнете четката, преди да се премести в друг цвят. На картина с маслени бои, без рамка могат да се появят гънки по време на опаковането.Моля, разширяване на платното и прогладьте го желязо или прижимайте към него тежки книги през цялата нощ, за да премахнете гънки. Боя несъедобна.Децата трябва да бъдат придружени от възрастен.Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория