• Ново
Преносим монитор 2,5 K 120 Hz, Гейминг монитор за лаптоп 16 2560x1600 IPS, Компютърен дисплей с втори екран с два USB C HDMI, Компютърен монитор с високоговорители, Пътен монитор за ?

Преносим монитор 2,5 K 120 Hz, Гейминг монитор за лаптоп 16 2560x1600 IPS, Компютърен дисплей с втори екран с два USB C HDMI,

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

【портативен гейминг монитор с честота 120 Hz】 : Благодарение на AMD Free Sync Premium и технология HDR портативен гейминг монитор Magic Raven е оборудван с екран с честота на опресняване 120 Hz, което осигурява липсата на забавяне, дух и разкъсвания в игратаТази игра дисплей може да защитава очите, благодарение на филтриране на синя светлина, антибликовому дизайн и липсата на трептене. 【Преносим монитор 16" 2.5 K】 : Преносим монитор Magic Raven е снабден с впечатляващ екран IPS клас A с диагонал от 16 инча и резолюция 2560x1600, честота на опресняване 120 Hz контраст 1200 : 1, яркост 350 нита, 100% удобна технология и широк преглед на 178 градуса.Монитор ще покаже ясни цветове, ярки изображения и ясни детайли. 【За работа не се нуждаят от никаква шофьор.Идеален за повечето лаптопи, Mac, PC, PS5 / 4, XBOX или Nintendo Switch и други устройства. -При честота на опресняване 120 Hz, ще бъдат отстранени забавяне и размазване на изображението, така че да получите безпроблемна и плавна игра. -Слот дисплей Magic Raven с 16-инчов екран l PS и резолюция от 2560x1600 UHD осигурява ясно възпроизвеждане на цветовете, ярки изображения и ясни детайли. -Насладете се на спираща дъха игра опит, показват по-умели игра.Детска честота на опресняване 120 Hz елиминира размазването на екрана и ви позволява да избегнете замъгляване на движение игри.Вие ще получите безпроблемно и по-плавен ход на играта.Най-добрият опит е по-щастливо общуване.С двоен монитор Magic Raven за игри можете да споделяне на екран и да се забавляват със своята любов. -Лек и преносимост.Дебелина само 0,39 инча и тегло от 1,52 паунда (само за монитора) позволяват лесно да го носите със себе си навсякъде и увеличават производителността и игрите.Можете да го вземете и започнете да играете играта или да работи навсякъде, например в хотела, офиса и на пътя!.Това не е само за игри, можете да го използвате за работа, обучение, гледане на филми, Интернет, текстови съобщения и много други.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория