• Ново
Подложка за барбекю Yeuipea 36 инча кръгла форма от трайно PVC - Маслостойкого материал - Универсален за пикник на открито, къмпинг и още много други

Подложка за барбекю Yeuipea 36 инча кръгла форма от трайно PVC - Маслостойкого материал - Универсален за пикник на

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Изработен от висококачествен полиестер и екологично чист PVC дъното, този кръгла подложка за барбекю, проектирана за по-дълъг животЗдрава конструкция осигурява издръжливост и продължителна употреба.Проектиран с висока устойчивост на масла и на петна, тази подложка за пода, идеален за използване на пещ, барбекю на открито.Неговата трайна материал осигурява отлична защита от разливи, петна и други външни елементи.Луксозно изпълнени с най-високи качество на производство, тази подложка за пода е с гарантирано качество.Го износостойкая дизайн осигурява надеждност и дълготрайност.Благодарение на нескользящему дъното на тази подложка осигурява здрава хватка, като се гарантира, че тя няма да се плъзга по време на работа.Чист край на килима и красив външен вид още повече подобряват своята обща жалба.Тази подложка за барбекю лесно и удобно за почистване, което го прави практичен избор за приготвяне на храна на открито.Той ефективно защитава вашия етаж и е удобно и практично решение за вашите нужди в приготвянето на барбекю.Параметри : Тип на продукта : Подложка за пода Материал : полиестер + PVC Цвят : сив Основната употреба : Домакински плат, мат фурната на открито, маслостойкий, противоскользящий Диаметър : около 91,4 см / 36 см Тегло : около 314 г / 11,1 грам съдържание на Пакета : 1 х подложка за пода Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Всичко за продукта

Item Type:
Floor Mat
Material:
Polyester + PVC
Color:
Gray
Main Usage:
Household cloth, outdoor oven mat, oil-proof, anti-slip
Diameter:
Approx. 91.4cm / 36in
Weight:
Approx. 314g / 11.1oz
Package List:
1 x Floor Mat:
Note:
1. Please allow 0-2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Подобни продукти в категория