• Ново
Tofficu 1бр 2022 Мини Настолен Календар Офис Календар Настолен Статив Бележник на Лигавицата 2022 Навити Календар, Настолен Календар 2022 Списък със задачи, Бележник Прекра?

Tofficu 1бр 2022 Мини Настолен Календар Офис Календар Настолен Статив Бележник на Лигавицата 2022 Навити Календар, Настолен

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Настолен календар : Висококачествен материал - изработен от хартия материал, той е гладък и плътен на пипане, практичен и подходящ за продължителна употреба, него не е лесно да се повреди, да се деформира, выцвести, гладка повърхност, е безопасна за употреба Малък настолен календар : подходящи за учители, студенти, офис работници, на него може да се записва или да правят планове. Календарен месец 2022 : Добър избор за подарък : това може да бъде добър избор за подарък за вашите приятели и семейство, им е много хареса.Коледен календар : Дизайн в изчистен стил, подходящ за повечето офиси, домове и други места. Отделно стои календар на 2022 година : Настолен календар изящна изработка, добра шарка, книга за всеки месец е различно цветово оформление, за да ви придават усещане за свежест, красив и практичен, е необходимо коледни стоки, за да поздрави стар, подходяща за семейство и приятели.Настолен календар : Висококачествен материал - изработен от хартия материал, той е гладък и плътен на пипане, практичен и подходящ за продължителна употреба, него не е лесно да се повреди, да се деформира, выцвести, гладка повърхност, е безопасна за употреба. Малък настолен календар : подходящи за учители, студенти, офис работници, на него може да се записва или да правят планове. Календарен месец 2022 : Добър избор за подарък : това може да бъде добър избор за подарък за вашите приятели и семейство, им е много хареса.Коледен календар : Дизайн в изчистен стил, подходящ за повечето офиси, домове и други места. Отделно стои календар на 2022 година : Настолен календар изящна изработка, добра шарка, книга за всеки месец е различно цветово оформление, за да ви придават усещане за свежест, красив и практичен, е необходимо коледни стоки, за да поздрави стар, подходяща за семейство и приятели.Пратката включва 1 x Календар Функции-Материал : хартия Офис на хартиен календар - Свеж и елегантен стил харесва на повечето хора, ще ви даде усещане за спокойствие календар на 2022 година с празниците. - Красив и практичен, той също може много добре да декорирате стаята и хола Настолен календар за 2022 година. - Този творчески календар ще даде своя дом усещане за стил, той се насладите на вашето семейство тенис на месечен календар на 2022 година. - Изработен от хартия материал, той е гладък и плътен на пипане, практични и издръжливи / настолен календар.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория