• Ново
BESPORTBLE 1 Комплект Гребец за Бицепс Набор от Эспандеров Дръжки на Въже за упражняване оборудване за Домашна употреба Дръжки За Упражнения Удължител Дръжки Гребного ?

BESPORTBLE 1 Комплект Гребец за Бицепс Набор от Эспандеров Дръжки на Въже за упражняване оборудване за Домашна употреба Дръжки

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Подтягивающие упражнения за бодибилдинг : Този комплект за тренировка на мускулите на лесен за използване и може да поддържа различни упражнения, което го прави подходящ за употреба у дома или в салонаСимулатори за тренировка на силата на ръцете : те също са подарочным набор от-изненада за приятелите и семейството си, които обичат да спортуват, и това им със сигурност ще се насладите.Колан за тренировка преса : Тросовое планина за трицепс, те са леки и преносими, подходящи както за домашни упражнения, така и за занимания на открито.Въжета за симулаторни спортове : те също са подарочным набор от-изненада за приятелите и семейството си, които обичат да спортуват, и това им със сигурност ще се насладите.Сила скачане на въже за фитнес : Нашите въжета decline са подходящи за различни тренировки, включително набирането на лицето, на пейка за трицепс над главата си, усукване на въже "чук", дърпа с въже в широк лег за трицепс и др.Списък на опаковки 2 x Дърпане дръжка 2 x Теглене на въже 1 x Болт Характеристики -Супер здрава и устойчива тренировочная въже за фитнес, за културисти и фитнес ентусиасти. -Цвят : както е показано на фигура домашен тренировъчен колан-този набор от затягане на въжетата за фитнес, предназначени за семейство, приятели, колеги и почитатели на фитнес.Те също ще се радвате на скачане на въже, фитнес. -Лек дизайн, което я прави подходяща за ползване у дома или в салона и на други места, лесен за инсталиране и експлоатация на домакински тренировъчен колан. -Материал : найлон, стомана, ЕВА скачане на въже за фитнес на гърба -Този набор от устройства скакалок много издръжлив и може да помогне на много хора обучават своите трицепс и бицепс на раменете си. -Размер : 65,00 X0,60 X0,60 см / 25,55 X0,24 X0 въже за стягане на корема. -Може да се практикува с различни съоръжения, извършване на фитнес упражнения, да тегли мускулите, рамото, коремни и т., Стойки за кабелни макари.Описание на продукта Тренировъчен колан Gym търсите професионално, но домашно обзавеждане за фитнес?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашето натяжное обзавеждане за фитнес - чудесен избор. колан за тренировка във фитнеса - той е един от най-добрите варианти.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория