• Ново
MAGICLULU 2 елемента вълна чанта за съхранение на платно чанта за съхранение на окото чанта платно инструмент чанти, бельо контейнер за плетене на една чанта за съхране?

MAGICLULU 2 елемента вълна чанта за съхранение на платно чанта за съхранение на окото чанта платно инструмент чанти, бельо

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Инструмент за плетене : Подходяща капацитет за съхранение на клубков прежда, спици, куки за плетене и така нататъкОкото чанти-организаторите за пътуване : цип, която предотвратява загубата на мъниста, прежди и аксесоари за плетене и предпазва прежда от.Органайзер за кабел за пътуване : В горната част на тази вязаной чанти-тоут има дупка, през която удобно продевать прежда и да я спутывание.Вмъкване-органайзер за дамска чанта-тоут : Mesh чанта за съхранение ви позволява лесно да видите цвета на преждата, а също и дава ясна представа за това, когато прежда ще е готова.Топки от прежда : Изработени от висококачествен материал, издръжлив и практични за продължителна употреба.Кръст Бод Пакет включва 2 х вълнени чанти за съхранение на Функции-Материал : найлон, окото чанта за плетене. - С дупка в торбата можете да пропуснете прежда през тази дупка и да торбичка за плетене "Домашни топки от прежда". - Цвят : Както е показано На фигура Плетене на чанти от вълнена прежда. - Размер : Около 30,00 X13,00 X13,00 см / 11,79 X5,11 X5,11 инча Контейнер за топки от един найлонов вълнена прежда. - Идеален за съхранение на инструменти за плетене, като малки топки от прежда, които може да ви донесе удобство в чантата за плетене на една кука. - Това ще бъде страхотна чанта-переноска за плетене клубков прежди и може да бъде в ежедневието вкара чантата за съхранение. - Специално за защита и организиране на прежда за плетене или други малки инструменти, както и за предотвратяване на загуба на чанти за съхранение на прежди. - Елегантен дизайн, лесен за носене, а защитен ефект осигурява чанта за съхранение на вязаной прежда.Информация за стоки, Пътни чанти-тоут Вместительное място за шевни игли, ножици, измерване на лента, конци и други шевни инструменти.Торбичка за топки от прежда Този торбичка за съхранение - идеалният контейнер за съхранение на топки от прежда за плетене на едно място.Чанта за съхранение на аксесоари за плетене на една Проста структура и удобен цип позволяват лесно да го използват.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория