• Ново
Файл за земеделски или градинарски инструменти Jopwkuin, Файл висока Твърдост за Плотницких работи за любителите на дървообработването за дървообработване и градинс?

Файл за земеделски или градинарски инструменти Jopwkuin, Файл висока Твърдост за Плотницких работи за любителите на дървообработването

Rating 
BGN 45.31

Сума
Налично за поръчка

Изработен от диамантения материал, той притежава висока твърдостПредлага се в размер 3 инча, 4 инча, 5 инча на избор, той е добър помощник за любителите на градински плотницких работи.Подходящ за обработка на дървесина и градински инструменти.С дървена дръжка за хващане.Продуктът е гальваническую обработка, която има дълъг срок на служба.Характеристики : 1. Изработен е от диамантения материал, който притежава висока твърдост 2. Продуктът е гальваническую обработка, която има дълъг срок на експлоатация 3. Подходящ за обработка на дървесина и градински инструменти 4. Предлага се в размер 3 инча, 4 инча, 5 инча на избор, той е добър помощник за любителите на градински плотницких работи. С дървена дръжка удобен за хващане 6. Подходящи за обработка на инструменти, стъкло, керамика, скъпоценни камъни и т. Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Diamond ромбический файл Материал : диамант Допълнителен стил : 3 инча (75 мм), 4 инча (100 mm), 5 инча (125 мм) Осъществяване списък : 1 х diamond ромбический файл.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand new
Item Type:
Diamond Rhombic File
Material:
Diamond
Optional Style:
3in(75mm), 4in(100mm), 5in(125mm)
  :
Package List:
1 x Diamond Rhombic File :

Подобни продукти в категория