• Ново
Healeved 1бр Бамбук Сливная кошница Кошница за Тестени изделия Килери, Кошница За Съхранение на Водорасли Кошница За съхранение Цедка Кошница Ратанови Хлебница Купа з?

Healeved 1бр Бамбук Сливная кошница Кошница за Тестени изделия Килери, Кошница За Съхранение на Водорасли Кошница За съхранение

Rating 
BGN 5.94

Сума
Налично за поръчка

синтетичен материалКУПА за ПРЕПАРАТ за СИТА - Изработена от висококачествен материал, тя е естествена и алтернативно средство.РОТАНГОВЫЙ ТАВА - Подходящи за парти, празник, банкет, КОШНИЦА за БАГАЖ - свежи Цветове и лесно се съчетават с вашия дом.РЕШЕТО - той ще даде на естествената красота на всяко вътрешно пространство.РОТАНГОВЫЙ ПОДНОС за закуска - така красиво ще красят вашия дом и ще стане привлекателен за вашето парти. синтетичен материал.КУПА за ПРЕПАРАТ за СИТА - Изработена от висококачествен материал, тя е естествена и алтернативно средство.РОТАНГОВЫЙ ТАВА - Подходящи за парти, празник, банкет, КОШНИЦА за БАГАЖ - свежи Цветове и лесно се съчетават с вашия дом.РЕШЕТО - той ще даде на естествената красота на всяко вътрешно пространство.РОТАНГОВЫЙ ПОДНОС за ЗАКУСКА - така красиво ще красят вашия дом и ще стане привлекателен за вашето парти.Пратката включва 1 х бамбук кошница Характеристики -Размер : Около 20,00 X20,00 X8,00 см/7,86 X7,86 X3 десерт чиния. - Цвят : кошница за плот цвят на дърво - Материал : Бамбук тава за зеленчуци - Предназначени не само за ежедневна употреба, но и за изработка от дърво, ръчна изработка. - Креативна кошница - отлично украса за вашия дом и вечер зеленчукова кошница. - Многофункционален.Това е кошница за багаж, но също и на Преносим кош за пране. - Свежи цветове и лесно се сливат с вашите домашни кухненски коша за пране. - Това е и кошница за настаняване закуски, кошница за украса на стаята, кошница за подаване на плодове.Описание на продукта Плетени кошници за пикник Тази кошница за съхранение на идеално за съхранение на плодове или никаква всячины.малка кошница от ракита за вашите приятели или семейство, подходящ за банкет за домашна употреба и на закрито.кошница за сервиране продукти, Изработени от висококачествен материал, издръжлив и конкретно за безопасна употреба. кошница за тоалетка масата на Този обект представлява кошница за съхранение, сплетенную ръчно.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория