• Ново
Порцеланова кафеена чаша fMSDD Red XL 30 грама, Широка чаша с дръжка за офиса и дома за кафе, чай, какао, мляко, супа или вода, хубав подарък, подходящ за кухонному, столовом?

Порцеланова кафеена чаша fMSDD Red XL 30 грама, Широка чаша с дръжка за офиса и дома за кафе, чай, какао, мляко, супа или

Rating 
BGN 10.44

Сума
Налично за поръчка

✔ Всяка чаша има размери 4,09 "В х 52" в диаметър, си е много удобно да се запази в добро размер за сутрешно кафе или следобеден чай, за да изпълни перфектна чаша супа, чили или овесени ядки, и, разбира се, това е идеалният съд за мляко и бисквити, които са подходящи за всичко, много гъвкави. ✔ Декорирайте масата на тези кръгове ярко червен цвят, с много бял интериор, които имат за цел да изненада публиката и без съмнение придават нотка на елегантност на всеки масата за вечеря; с глазура, очакване, безгрижен, но изискан вид на събрание на закрито или на открито, и да служи като уникален украса на празника. ✔ Големи умни червени чаши от здрава керамика, дебелото стъкло и гладко бортика за пиене, със здрава дръжка, достатъчно голям, за да може в него може да се придържа с пръсти и плосък край отгоре за идеална опора за палеца; подът също е широко, а на дъното има ръб, на който можете да разчитате, предотвратяване на преобръщане. ✔ Пийте стилно с помощта на тази много голяма чаши с капацитет не повече от 30 грама (900 мл), в които лесно да се побере като минимум двойна порция сутрешното си кафе, са отлични за големи чаши студена или топла напитка, побира много течност, която може да се пие с часове, без чужд вкус, но с поддържането на чист вкус и аромат. ✔ Порцелан премиум-клас е направил чаша издръжлив, по-силен, отколкото керамика; нетоксичен материал, който е подходящ за ежедневна употреба, не съдържа олово и кадмий, не се страхува от попадане на вредни вещества в храните; и което е още по-добре, те могат да се мият в миялна машина, което улеснява почистването и грижи. ✔ Идеалният избор на подаръци, особено за ежедневна домашна употреба, офиса, или като прекрасен подарък на ваш близък за рождения ден, нов дом, сватба, свети Валентин, ден на бащата, Коледа или деня на благодарността. Подаръци, които са изключително високо качество, опаковани в пластмасова пяна и бяла кутия, ще ви доставят се в идеален вид.Керамични чаши - страхотна чаша за вас и вашето семейство да се насладите на кафе, чай, френски лук супа, зърнени храни, плодове, ядки, сладолед и много други любимите си напитки, супи и ястия.Здрава голяма дръжка с малка разлика между нея и корпуса на чаши за по-удобно захващане и задържане на равновесие, а също и за по-лесно приготвяне на горещо кафе в различни кофеварках.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория