• Ново
Калъф FIRSTPELLA Samsung Galaxy S23 Ultra за жени и момичета, Мек калъф покрит с формата на Хубаво Сърце, украсена с Луксозни Побрякушками, със стойка за каишка, с повишена защита, ф?

Калъф FIRSTPELLA Samsung Galaxy S23 Ultra за жени и момичета, Мек калъф покрит с формата на Хубаво Сърце, украсена с Луксозни

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

?【Съвместими модели】 Калъф с хубаво сърце, специално проектирани за Samsung Galaxy S23 Ultra 5 G ? 【Регулируема калъф-поставка за гривната】 Samsung Galaxy S23 Ultra case със стойка може да поддържа вашия телефон по всяко време, за да се освободи ръцете си.Той е много подходящ за гледане на видео уроци, като Face Time или You Tube да видите рецептите, четене и т., Сгъваема конструкция, удобни и стильна. ?【Дизайн на камерата с релефни рингове】 Рафинирани, но практичен дизайн рельефных издатини за камера, осигуряваща допълнителна защита на обектива на фотоапарата и не влияещ върху използването на широкоугольной камера и фенерче. ? 【 Конструкция на амортисьора】 Мека конструкция от TPU помага да защитите екрана на телефона и фотоапарата от триене и ожулвания на плоски повърхности, осигурява цялостна защита на вашия телефон от падане и удар. ?【Покритие във формата на блестящо сърце и защита от пожълтяване】Край луксозен галванични своята практика за телефон украсени със златисти линии, които са много блестящо.Уверете се, телефонът ви по-красива, благодарение на тънък материал TPU, тънък и лесно, и той много хубаво се крие в ръката.Хубава защитен калъф с антиоксидантно покритие във формата на сърце обичат много красавици. ?【Съвместими модели】 Калъф с хубаво сърце, специално проектирани за Samsung Galaxy S23 Ultra 5 G. ? 【Регулируема калъф-поставка за гривната】 Samsung Galaxy S23 Ultra case със стойка може да поддържа вашия телефон по всяко време, за да се освободи ръцете си.Той е много подходящ за гледане на видео уроци, като Face Time или You Tube да видите рецептите, четене и т., Сгъваема конструкция, удобни и стильна. ?【Дизайн на камерата с релефни рингове】 Рафинирани, но практичен дизайн рельефных издатини за камера, осигуряваща допълнителна защита на обектива на фотоапарата и не влияещ върху използването на широкоугольной камера и фенерче. ? 【 Конструкция на амортисьора】 Мека конструкция от TPU помага да защитите екрана на телефона и фотоапарата от триене и ожулвания на плоски повърхности, осигурява цялостна защита на вашия телефон от падане и удар. ?【Покритие във формата на блестящо сърце и защита от пожълтяване】Край луксозен галванични своята практика за телефон украсени със златисти линии, които са много блестящо.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория