• Ново
Прибиращият се капак LKERLAN е съвместима с чаша Yeti Rambler Tumbler - 2 опаковки - Защита от пръски вода - идеален за соломинок - Идеален заместител... (Update)

Прибиращият се капак LKERLAN е съвместима с чаша Yeti Rambler Tumbler - 2 опаковки - Защита от пръски вода - идеален за соломинок

Rating 
BGN 4.66

Сума
Налично за поръчка

☛ Моля, обърнете внимание, - капаци подходящи за стари чаши RTIC, не са подходящи за нови чаши RTIC и няколко чаши друга марка ☛ НОВА брызгозащищенная на КУТИЯТА - тя помага да се предотврати разливане и осеяна при преобръщане чаши и запазва вашата напитка са херметически. ☛ ПЕРФЕКТНО - Капачки подходящи за Yeti, Ozark Trail, както и всякакви други 20-унционных чаши. ☛ С ЦИП плъзгача - Капак може да се отваря и затваря за директно потягивания или използване с соломинкой. ☛ ПРЕМИАЛЬНОЕ КАЧЕСТВО - Произведен от висококачествен хранителен кристално чиста пластмаса.ОСОБЕНОСТИ : Може да се мие в съдомиялна машина.Той е с модерен и съвременен дизайн.Това ви дава възможност за контролиране на пръски течност от вашата напитка и да се грижи за него по време на ходене или дори шофиране.ИДЕАЛЕН за повечето чаши с обем от 20 грама.Кристално чиста пластмаса с функция заключване за предотвратяване на повечето от изтичане на информация.Моля, обърнете ВНИМАНИЕ : лесни за почистване и могат да се мият в миялна машина, но избягвайте употреба в микровълнова печка.Опаковката включва : 2 капачки от 20 грама.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория