• Ново
Акумулаторна Вентилатор за къмпинг капацитет 10400 mah, Вентилатор, захранван с батерии, с led фенер, Вентилатор, захранван с батерии, вентилатор на Тавана за работа на о?

Акумулаторна Вентилатор за къмпинг капацитет 10400 mah, Вентилатор, захранван с батерии, с led фенер, Вентилатор, захранван с

Rating 
BGN 18.69

Сума
Налично за поръчка

【Прохлада се запазва през целия ден】 Нашия вентилатор, захранван с батерии оборудван с акумулаторна батерия с голям капацитет за съхранение капацитет 10400 mah, която може да се използва непрекъснато в продължение на 8-25 часа 5-6 часа за пълно зареждане на батерията и поддържа работа по време на зареждане.Нов изходен порт USB вентилатор, захранван с батерии позволява бързо и интелигентно да се идентифицират електронните устройства, така че можете да зареждате вашия мобилен телефон или други електронни устройства по всяко време и на всяко място. 【3 платна силен вятър】 за Да се справят със сложни изискванията на околната среда, на открито, нашият външен вентилатор за пътуване оборудвана с бесщеточным двигател с повече мощност и скорост, както и по-голяма площ и по-широки извити ножове. Превключване с естествения вятър-силен, по желание, вентилатор за къмпинг позволява на тялото бързо се успокои и усещане на прохлада и да се насладите на горещ открито. 【Фенерче с 3 яркостями】 Горещо време и на нощния мрак - две основни проблеми за активна почивка.По тази причина нашият преносим персонален вентилатор, снабден с led крушки с 3 нива на яркост, които ви предоставят както за охлаждане, така и осветление, опростяване на консумативи на открито и добавяне на безкрайно удоволствие в живота си на открито. 【Функцията за синхронизиране на】 Освен това, нашата тенис на акумулаторен вентилатор също е снабден с гуманизированной функция за синхронизация, която може да се настрои на редовно изключване на 2/4/6/8 часа в зависимост от вашите нужди, което пести енергия и в същото време осигурява по-спокоен сън.usb small desk фен new aromatherapy слот за карти с памет, можете да добавите към любимите си лекар, за да може едновременно да се насладят на прохладно и приятен аромат, а се използват за сплашване на комари на открито. 【Повече предимства】Това е мощен и много практичен вентилатор за палатки с въртяща се глава на 270 ° и сгъване на 360 ° на една кука в основата, което позволява ръчно регулиране на посоката и ъгъла на вятъра, което е удобно за захващане към палаткам, клони, etc.at всяко време, не е ограничено място на провеждане.Преносим корпус перезаряжаемого фен изработен от устойчив материал ABS, който може да попречи на силен удар. 【Прохлада се запазва през целия ден】 Нашия вентилатор, захранван с батерии оборудван с акумулаторна батерия с голям капацитет за съхранение капацитет 10400 mah, която може да се използва непрекъснато в продължение на 8-25 часа. 5-6 часа за пълно зареждане на батерията и поддържа работа по време на зареждане.Нов изходен порт USB вентилатор, захранван с батерии позволява бързо и интелигентно да се идентифицират електронните устройства, така че можете да зареждате вашия мобилен телефон или други електронни устройства по всяко време и на всяко място.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория