• Ново
Кожен колан за фитнес ширина 4 x 13 мм с лостова катарама, Професионален колан за вдигане на тежести за становой тяга, клекове, зона за пауэрлифтинга за мъже и Жени (Ра?

Кожен колан за фитнес ширина 4 x 13 мм с лостова катарама, Професионален колан за вдигане на тежести за становой тяга, клекове,

Rating 
BGN 31.09

Сума
Налично за поръчка

★ 【Висококачествени материали】 Избрания от най-горния слой от телешка кожа, който е удобен и дышащимТой е на пипане е нежна и не е скучен.Компрессионный тяговый колан е проектиран по такъв начин, че да бъдат безопасни и удобни.Той може ефективно да изолира и да се повиши температурата на ядрото на коремната кухина, като по този начин се увеличава броят на сжигаемых калории. ★ 【Удебеляване на】 удебелена задната поясная тампон, прилипающая към колан накладке с отлично чувство за талията, която позволява да се поддържа кръста под налягане. ★ 【По дизайн】 По дизайн на задната част на талията повече защитава областта на талията и намалява риска от спортни травми на лумбалните прешлени. изпълнява упражнението е лесно, а да се отдадете на фитнес комфортно. ★ 【Защита на талията】 В случай на разумното използване на надбедрен колан, той може ефективно да защити кръста, да не выгибать долната част на гърба по време на становой тяга или клекове и в същото време предотвратяване на перерастяжение на гръбначния стълб, след определяне на тегло. ★ 【 Област на приложение】 Нашия колан е подходящ за почти всички видове упражнения, като бягане, deadlifts, клекове, вдигане на тежести, йога, пилатес или други занимания по аеробика и фитнес, идеален за мъже и жени. ★ 【Висококачествени материали】 Избрания от най-горния слой от телешка кожа, който е удобен и дышащим.Той е на пипане е нежна и не е скучен.Компрессионный тяговый колан е проектиран по такъв начин, че да бъдат безопасни и удобни.Той може ефективно да изолира и да се повиши температурата на ядрото на коремната кухина, като по този начин се увеличава броят на сжигаемых калории. ★ 【Удебеляване на】 удебелена задната поясная тампон, прилипающая към колан накладке с отлично чувство за талията, която позволява да се поддържа кръста под налягане. ★ 【По дизайн】 По дизайн на задната част на талията повече защитава областта на талията и намалява риска от спортни травми на лумбалните прешлени. изпълнява упражнението е лесно, а да се отдадете на фитнес комфортно. ★ 【Защита на талията】 В случай на разумното използване на надбедрен колан, той може ефективно да защити кръста, да не выгибать долната част на гърба по време на становой тяга или клекове и в същото време предотвратяване на перерастяжение на гръбначния стълб, след определяне на тегло.

Всичко за продукта

✔Material:
cowhide+metal
✔XS:
55-81cm
✔S:
65-91cm
✔M:
75-101cm
✔L:
85-111cm
✔XL:
95-121cm
✔Applicable occasions:
outdoor sports, gym or home
※ Note:
Manual measurement

Подобни продукти в категория