• Ново
знак emooshi Дезинфицируйте Ръка със Стрелка надолу, Дръжте ръцете си Дезинфицируйте Стени Размерът на Знака 8,5 11,5 Инча Бял PVC Пластмаса Дезинфицируйте Тук Марки за Ми?

знак emooshi Дезинфицируйте Ръка със Стрелка надолу, Дръжте ръцете си Дезинфицируйте Стени Размерът на Знака 8,5 11,5 Инча

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

✅ ИЗДРЪЖЛИВА ПЛАСТМАСА и ПЕЧАТ : emooshi Дезинфекцира ръцете си, тук се използват знаци HDPE с дебелина 55 mils (полиетилен висока плътност) на Пластмаса могат да се използват както на открито, така и вътре в помещения с дълъг печат ✅ ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ. Стикери emooshi Sanitize Hands Station са предварително пробитые и обелени монтажни дупки за лесна и безпроблемна инсталацията.Този знак на дезинфектант за ръце, можете да прикачите към стените, залага на оградата и вратата.Този знак се използва дезинфектант и може лесно да се инсталира с помощта на двупосочна лента. ✅ БЕЗОПАСНИ ЗАОБЛЕНИ ЪГЛИ. Знаци emooshi Sanitize имат заоблени ъгли за сигурност и предоставяне на професионално вида на знака Sanitize hands със стрелка надолу. ✅ ЗАБЕЛЕЖИМ ЗНАК : Този знак станция дезинфекция се използва за определяне на местоположението и осигуряване на видимост и спорта дезинфектант за ръце. ✅ Mailto : Вие ще получите опаковка от 1 знак дезинфекция на ръце с размери 8,5 х 11,5 инча с пластмасово запознат с четири предварително предварително пробити дупки (инсталационен материал в комплекта не са включени). ✅ ИЗДРЪЖЛИВА ПЛАСТМАСА и ПЕЧАТ : emooshi Дезинфекцира ръцете си, тук се използват знаци HDPE с дебелина 55 mils (полиетилен висока плътност) на Пластмаса могат да се използват както на открито, така и вътре в помещения с дълъг печат. ✅ ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ. Стикери emooshi Sanitize Hands Station са предварително пробитые и обелени монтажни дупки за лесна и безпроблемна инсталацията.Този знак на дезинфектант за ръце, можете да прикачите към стените, залага на оградата и вратата.Този знак се използва дезинфектант и може лесно да се инсталира с помощта на двупосочна лента. ✅ БЕЗОПАСНИ ЗАОБЛЕНИ ЪГЛИ. Знаци emooshi Sanitize имат заоблени ъгли за сигурност и предоставяне на професионално вида на знака Sanitize hands със стрелка надолу. ✅ ЗАБЕЛЕЖИМ ЗНАК : Този знак станция дезинфекция се използва за определяне на местоположението и осигуряване на видимост и спорта дезинфектант за ръце. ✅ Mailto : Вие ще получите опаковка от 1 пластмасова марка "Дезинфицируйте ръце" с размери 8,5 х 11,5 инча с четири предварително предварително пробити дупки (инсталационен материал в комплекта не са включени). Знак за дезинфектант за ръце emooshi със стрелка надолу, размер 8,5 "11,5 инча, марка "Дезинфицируйте ръцете тук" е изработен от пластмаса, защитена от uv отвътре и отвън, помещения, домове, офиси, складове, болници и търговски центрове.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория