• Ново
Държач за маркуч DOITOOL Държач за маркуч Държач за маркуч 100 бр., Скоби за тръби, Пластмасови Скоби за тръби, U-Образни катарами за маркучи, Маншети за водопроводни тръб?

Държач за маркуч DOITOOL Държач за маркуч Държач за маркуч 100 бр., Скоби за тръби, Пластмасови Скоби за тръби, U-Образни

Rating 
BGN 12.37

Сума
Налично за поръчка

【Материал премиум-клас】-Скоби за водопроводни тръби, изработени от висококачествено PVC, устойчиво на износване и корозия, трайни в употреба 【Спестяване на пространство】-Тръби скоби имат конструкция U-образни куки, комбинирани тръби заедно, спестяване на пространство mre, правят тръбопровод по-чист. 【Широкото използване на】-Скоби за захващане на тръби, предназначени за инсталиране на петролни тръби, водопроводни тръби и много други.Моля, запознайте се с размера преди да поръчате. 【Съдържание на опаковката】-100шт U-образни скоби за подкрепа на тръби от PVC.Тип : U-Образна форма.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас свободно.Описание-Тръби скоби са U-образен дизайн куката, комбинирани тръби заедно, спестяване на пространство mre, правят тръбопровод по-чист.Скоби за захващане на тръби, предназначени за монтаж на петролни тръби, водопроводни тръби и много други.Отличителни характеристики Цвят : Бял. Размер : около 3,00 X3,00 X1,70 см/1,18 X1,18 X0,67 инча.Пратката включва 100 х скоба за тръби.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория