• Ново
3. Успокой се и позволете на Полицая се оправи с Това. Весел Подарък за професионалната гордост - поздравителна картичка, 6 x 6, единичен (gc_233148_5)

3. Успокой се и позволете на Полицая се оправи с Това. Весел Подарък за професионалната гордост - поздравителна картичка,

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Картички сминаются за удобство на сгъване и доставят белите пликовеТези празни карти, изработени от ултра силна картон, който ви позволява да пишете без размазывания.Произведено в Съединените Щати.Размери на опаковката : 0,5 Д x 15,2 x 14,5 W (в сантиметри).Картички сминаются за удобство на сгъване и доставят белите пликове.Тези празни карти, изработени от ултра силна картон, който ви позволява да пишете без размазывания.Произведено в Съединените Щати.Размери на опаковката : 0,5 Д x 15,2 x 14,5 W (в сантиметри).Успокой се и позволете на полицая се оправи с това.Весел подарък картичка смешни кариера job pride - чудесен начин да се каже "благодаря" или да се отбележи всяко събитие.Тези празни карти, изработени от ултра силна картон, който ви позволява да пишете без размазывания.Картички сминаются за удобство на сгъване и доставят белите пликове.Предлага се поотделно или в комплект по 6 и 12 броя. Произведено в САЩ.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория