• Ново
ZIYTEX Разделител за пръсти 2 чифта Меки форми Разделител за пръсти за Маникюр и педикюр Разделители инструменти за нокти за лак за нокти Педикюрные разделители за пр?

ZIYTEX Разделител за пръсти 2 чифта Меки форми Разделител за пръсти за Маникюр и педикюр Разделители инструменти

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

?【Как можем да помогнем на】 : след пускането на този разделител за пръстите, можете да създадете известно разстояние между съседни пръсти, а също и разстоянието между заинтересуваните лица отправят мотивирано искане и горната частПо този начин, можете да облекчи болката в пръстите на краката, причинено от наслагване на пръстите един към друг. ?【Удобен и лесен за употреба】 : Размер на 9.7 виж Поставете стелките, подравнени между перекрывающимися с пръсти, за да се предотврати триенето.Могат да се носят както през деня, така и през нощта, за да държи пръстите на краката прави и намаляване на дискомфорт.Осигурява допълнителна подкрепа, премахва напрежението и подобрява баланса в крак. ?【Лесна употреба】 : Подходящ както за мъже, така и за жени.Можете да ги носите с обувки, за да се защитят пръстите на краката по време на активна почивка, или на работа.И вие можете да го носите по време на сън. ?【Улесни болки в краката】 : Нашите носилка за крака намаляват натиск и триене между пръстите на краката.Разделители на пръстите на краката може да помогне за облекчаване на възникващи в резултат на дискомфорт в краката. ?【ТОВА, КОЕТО ВИ ТРЯБВА】 : Вие търсите зашеметяващ набор от разделители за пръстите на краката, които ще ви помогнат да направите професионален педикюр, без да излизате от дома си?Тогава нашият инструмент за вас!.Характеристика : Отличен, за да останат на мобилни, така бягане, ходене, катерене и други активни спортове удобно.Спецификация : Цвят, както е показано на снимката Размер : 9.7 CM Опаковка : 2 двойки от носочных спирка забележки : 1. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката. Моля, простете отклонение в измерването на 1 см/0,39"-3 см/1,18" се дължи на ръчно измерване.Ние отдаваме голямо значение на послепродажному поддръжка, така че, ако имате някакви въпроси относно този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Всичко за продукта

Color as shown:
Size:
9.2*2.7*0.7cm
Package:
2 pairs of toe braces
notes:
1. Due to different displays and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color shown on the picture.:
2. Please forgive the 1 cm/0.39-3 cm/1.18 measurement deviation due to manual measurement.:
We attach great importance to after-sales service, so if you have any questions about this product, please feel free to contact us. :

Подобни продукти в категория