• Ново
Скачане на въже колан, за да прескочите въжета без ликвидация сачмен лагер бърза упражнение за ненамеса въжета тренировъчен кабел за фитнес подарък подходящ за въ?

Скачане на въже колан, за да прескочите въжета без ликвидация сачмен лагер бърза упражнение за ненамеса въжета

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

· Регулируема дължина : Дизайн въжета с дължина от 9 фута (около 2,7 м) могат да бъдат бързо контролирани, в съответствие с вашите ръст, подходящ за възрастни и деца
· Дръжка от стиропор : Тя е ергономична и лесна дръжка с мека пяна на повърхността, която може надеждно да се пази.Функция за защита от подхлъзване и отвеждане на влага и позволява да се запази дланта си суха и да си упражнения комфортни.
· Бързо скачане на въже : вградени висококачествени лагери поддържат бърз удар, като се избягват заплитане на въжета.
· Здрава и устойчива : скачане на въже е изработена от стоманена тел и е покрита с издръжлив PVC материал, който запазва трайност, дори при продължителни тренировки.
· Лека и преносима : можете да сложите на въже в джоба си, което е много удобно. Размер на опаковката : 18,59x13,59x3,81 см Цвят : чисто черно /червено и черно /синьо и черно /зелен и черен Дължина : 9 фута (около 2,7 м) Материал : Поролоновая дръжка за носене, въже за скачане е изработена от стоманена тел и е покрита с издръжлив PVC материал и Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще предоставим на задоволително решение.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория