• Ново
Veemoon 8 бр Clo Ретро Дълъг Дисплей За Извличане на Дрехи Декор за Главата Вилици Бельевая Въже Висока Укрепване на Разклона за Багажник Алуминиеви Прът За Овчари От Не?

Veemoon 8 бр Clo Ретро Дълъг Дисплей За Извличане на Дрехи Декор за Главата Вилици Бельевая Въже Висока Укрепване на Разклона

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Аксесоари за окачване на дрехи-Корона закачалки за дрехи добре проектирана, че да е удобно за носене на дрехите и ви осигурява повече удобствоНАКРАЙНИК за щанга от плат за гардероб-Дюза за вилици за дрехи от най-предпочитаните материали, антикорозионна, безопасна и изключително практични.ЗАХВАТНАЯ рейк-красив външен вид и изящните детайли я правят приятна и атрактивна декорация за дома.Барабани за шкаф от неръждаема стомана-корона за закачалки за дрехи добре проектирана, че да е удобно за носене на дрехите и ви осигурява повече удобство.Корона за закачалки с дълга дръжка-изработена с отлична изработка, и, и не ще бъде лесно.Списък на пакетите в 8 x подкрепа глави за дрехи Особености -Материал : телескопична полюс за дрехи от алуминиева сплав. -Това е закачалка за дрехи за ежедневието, улесняваща процеса на извличане и окачване на дрехи. - С практични функции, това може да бъде и подарък за нов дом за семейството и приятелите, стоки за дома. - Интелигентен дизайн, удобен на пипане, лесна и ще ви стане добър избор за закачалки за дрехи. - Красив външен вид и изящните детайли го правят приятен и привлекателен за декорация за дома за дрехи и аксесоари. -Размер : около 11,00 X4,70 X2,20 см /4,32 X1,85 X0,86 инча Замяна корона за щанги за дрехи. - Тя е изработена от материали и има дълъг живот на аксесоари за вилици за дрехи.Описаниетоваров Прът за шкаф от неръждаема стомана, Той е с интелигентен дизайн и практически функции, може добре да се поддържа закачалка за дрехи и притежава най-добрата носеща способност, което позволява лесно да публикувате и да получите на дрехите, осигуряване на удобство.Аксесоари за окачване на дрехи Е домакински замяна корона за закачалки за сушене на дрехи, изработени от различен материал.Захватный прихващане е Изработен с отлична изработка, има отлична консистенция, не ще бъде лесно.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория