• Ново
Многофункционални Кухненски Ножици ножица Женски Siccors Ножици с Общо предназначение за левичари Остри Ножици за приготвяне на Салати, морски Дарове Интелигентен Н?

Многофункционални Кухненски Ножици ножица Женски Siccors Ножици с Общо предназначение за левичари Остри Ножици за приготвяне

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

· ОТЛИЧНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ на КУХНЕНСКИ ЗАДАЧИ : нож сверхострые и осигуряват высокоточную нарязаните с минимални усилияТой е изключително добре се справя с всички основни кухненски задачи, като например приготвяне на домашни птици в формата на пеперуда, за нарязване на месо, пиле, птичи кости, зеленчуци, риба, различни храни, билки, отваряне на бутилки и т. Висококачествени остриета и изключителна острота са го направили страхотен помощник в кухнята и извън нея.Всеки раздел получава маслянисто-гладко и неочаквано приятно. 【Тежкотоварни】 : Тези сребърни кухненски ножици за повишена здравина са изработени от висококачествена стомана 3 CR13n, по-остра и дълготрайни.Всяка стъпка е изготвен с изключително внимание и с много остри ножове, ножици, които позволяват много бързо се нарязва на месо и кости.Удобна дръжка, вграден в острието, помага да се извършва цялата работа по рязане с минимални усилия. · ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ И ГРИЖИ : Ергономични дръжки за кухненски ножици ще ви предостави мек и здрав захват при използване на мултифункционални режещи инструменти.А след като сте готови да се насладите кухненски ножици от неръждаема стомана, просто сложете ги в миялна машина или измийте ръчно.Висококачествена неръждаема стомана, без ръжда, както и универсални ножици Odmily винаги ще бъдат като нови. · ОГРАНИЧАВАНЕ на ВРЕМЕТО на ГОТВЕНЕ - бързо и ефективно да се приготвят ястия. намалява необходимостта да се изтегли на една дъска за рязане бяла дъска и нож в по-голям размер, което също спестява време и енергия.Нарежете продуктите директно в купа или тенджера.Здрав, годен за изпълнение на най-сложни произведения на изкуството, с отлични ножове, които лесно се реже както хранителни, така и нехранителни стоки. ✂️ 【ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ】 Поръчайте професионални кухненски ножици и пробвайте ги, ако по някаква причина сте недоволни от нашия продукт, моля, свържете се с производителя, и ние ще бъдем повече от щастливи да замените вашия уред или да ви предложим пълно възстановяване. · ОТЛИЧНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ на КУХНЕНСКИ ЗАДАЧИ : нож сверхострые и осигуряват высокоточную нарязаните с минимални усилия.Той е изключително добре се справя с всички основни кухненски задачи, като например приготвяне на домашни птици в формата на пеперуда, за нарязване на месо, пиле, птичи кости, зеленчуци, риба, различни храни, билки, отваряне на бутилки и т. Висококачествени остриета и изключителна острота са го направили страхотен помощник в кухнята и извън нея.Всеки раздел получава маслянисто-гладко и неочаквано приятно. 【Тежкотоварни】 : Тези сребърни кухненски ножици за повишена здравина са изработени от висококачествена стомана 3 CR13n, по-остра и дълготрайни.Всяка стъпка е изготвен с изключително внимание и с много остри ножове, ножици, които позволяват много бързо се нарязва на месо и кости.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория