• Ново
Вино Багажник DEFLAB 4 Однорядных Обърнати на Притежателя За Чаши Американски Държач за Чаши с Един Резервоар Домашно Вино Кабинет Висящи Творчески Високи Поставки З?

Вино Багажник DEFLAB 4 Однорядных Обърнати на Притежателя За Чаши Американски Държач за Чаши с Един Резервоар Домашно Вино

Rating 
BGN 9.80

Сума
Налично за поръчка

1 Изработен от устойчив, износостойкого и водоустойчив желязо. Стенни конструкция осигурява лекота на инсталацията и икономия на място. Подвесная конструкция с двойни железни прорези и висока носеща способност за източване и закачено на различни стъклени изделия. Подходящи за съхранение на вино, чаши за вино и други чаши. Изработен от устойчив, износостойкого и водоустойчив желязо. Стенни конструкция осигурява лекота на инсталацията и икономия на място. Подвесная конструкция с двойни железни прорези и висока носеща способност за източване и закачено на различни стъклени изделия. Подходящи за съхранение на вино, чаши за вино и други чаши. Стенни стойка за вино, чаши за вино, домакински бар стъклена чаша, подвесная срок на съхранение, държач за чаши Характеристики : Тип на продукта : Поставка за вино, чаши за вино, Материал : желязо Капацитет : 3-4 бр., Цвят вино, чаши за вино : черен, дебелина на тел : 5 мм, размер (Д * Ш * В) : 30 *10* 2 см, опаковка в пакет : 4 бр., поставка за чаша за вино (в комплекта не е включено стъкло), 1 комплект * винт, каним ви да поръчате нашите клипове и успешно пазаруване!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория