• Ново
EYUSEVS Картина на Номера за възрастни в стил Морско Имение САМ Боята по Номера 20*16 Инча Живопис с маслени Бои, за Тийнейджъри и Възрастни Начинаещи (Без рамка)

EYUSEVS Картина на Номера за възрастни в стил Морско Имение САМ Боята по Номера 20*16 Инча Живопис с маслени Бои, за Тийнейджъри

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

"ПРИЯТНО ПРЕКАРВАНЕ на времето" : Рисуване по номера за възрастни - това е проект, който изисква търпениеКомплекти "Раскрась по номера" може да увеличи удоволствието от рисуване, да развива търпение и в същото време да се отпуснете. ?ЛЕСНА за ОЦВЕТЯВАНЕ по номера? : книжка за Оцветяване с номера за възрастни начинаещи лесен за използване.Просто трябва да се съпоставят стаи боя с номера на платно, рисуване по номера на цветя и завършва един след друг.Paint by number adult особено добър за всеки, който обича да рисува, но не е силен в рисувах от ръцете си. "ИДЕАЛНИЯТ ПОДАРЪК" : Снимка на номера - това е не само украса на дома, но и най-добрият подарък за вашите приятели или семейство.Комплект за рисуване по номера за възрастни - идеален подарък за Коледа, Нова година, рождения си ден и Деня на благодарността. ?ЦВЕТНА КАРТОНЕНА ОПАКОВКА? : За удобство на транспорта платно paint by number се сгъва в картонена кутия, могат да бъдат малки гънки, ако имате опасения по този повод, платно може да се постави на равна повърхност и да се изгладят, и той не ще възпроизвежда впечатления от рисуване. ?Комплекти ЗА РИСУВАНЕ по номера за възрастни ВКЛЮЧВАТ? : 1 предварително отпечатано цифров платно 20 "x 16", 3 професионални четки с различни размери, 24 висококачествени акрилни бои, 2 метални куки и винтове.Забележка : Някои от по-сложни цветови области на платното за комплекти за рисуване по номера за възрастни ще имат по-малки цифрови област и може да наложи допълнително да се увеличи с помощта на увеличително стъкло. "ПРИЯТНО ПРЕКАРВАНЕ на времето" : Рисуване по номера за възрастни - това е проект, който изисква търпение.Комплекти "Раскрась по номера" може да увеличи удоволствието от рисуване, да развива търпение и в същото време да се отпуснете. ?ЛЕСНА за ОЦВЕТЯВАНЕ по номера? : книжка за Оцветяване с номера за възрастни начинаещи лесен за използване.Просто трябва да се съпоставят стаи боя с номера на платно, рисуване по номера на цветя и завършва един след друг.Paint by number adult особено добър за всеки, който обича да рисува, но не е силен в рисувах от ръцете си. "ИДЕАЛНИЯТ ПОДАРЪК" : Снимка на номера - това е не само украса на дома, но и най-добрият подарък за вашите приятели или семейство.Комплект за рисуване по номера за възрастни - идеален подарък за Коледа, Нова година, рождения си ден и Деня на благодарността. ?ЦВЕТНА КАРТОНЕНА ОПАКОВКА? : За удобство на транспорта платно paint by number се сгъва в картонена кутия, могат да бъдат малки гънки, ако имате опасения по този повод, платно може да се постави на равна повърхност и да се изгладят, и той не ще възпроизвежда впечатления от рисуване. ?Комплекти ЗА РИСУВАНЕ по номера за възрастни ВКЛЮЧВАТ? : 1 предварително отпечатано цифров платно 20 "x 16", 3 професионални четки с различни размери, 24 висококачествени акрилни бои, 2 метални куки и винтове.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория