• Ново
2 бр. Чифт Вилици за Вечеря С Надпис обичам Те, Забавни Супени Вилици, Подаръци за Свети Валентин, за Годишнина от Сватбата на Двойката, на Младоженеца, на Човек, Прия?

2 бр. Чифт Вилици за Вечеря С Надпис обичам Те, Забавни Супени Вилици, Подаръци за Свети Валентин, за Годишнина от Сватбата

Rating 
BGN 9.99

Сума
Налично за поръчка

Вилица със смешен текст - Ако търсите весел и качествен подарък за семейството ни с вилица с надпис - перфектният избор!Аз раздвоенно Те обичам ~ Творчески начин да изразят любовта!Прагматичен семеен подарък - вилица за хранене, изработен от висококачествена неръждаема стомана, безопасно за храни, той е здрав и не се огъва, лесно почистване и поддържане.Выгравированная надпис върху вилката ще остане завинаги и никога няма да изчезне дори след милион обичаи.За размера - Общата дължина на тази вилица за вечеря е 21 см / 8,3 инча и дължина на дръжката - 14 см / 5.5 инча, изглежда красиво и просто.Подходящ размер за повечето хора.Идеален избор за подарък- Нашата трапезария вилица от неръждаема стомана - това е не само красиво посуда, това също е чудесен подарък, за да изразят своята любов и грижи на семейството си, тези вилици с надписи ще бъдат посрещнати. 100% гаранция след продажбата - Ако имате някакви въпроси относно вилица за вечеря, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория