• Ново
NUOBESTY Инструменти Аксесоари 2 елемента Поставка За Четки За Писане на Китайската Калиграфия Керамични Държач за Писалка За Калиграфия Ретро Реколта Дървена Постав?

NUOBESTY Инструменти Аксесоари 2 елемента Поставка За Четки За Писане на Китайската Калиграфия Керамични Държач за Писалка

Rating 
BGN 3.60

Сума
Налично за поръчка

Многофункционален държач за съхранение на касети с мастило химикалки, кисточек, четки за калиграфия, дръжки за писане sumi и т Красив и артистичен интериор на вашия работен плот, който си кабинет е по-артистични и елегантен.поставка за четки за каллиграфического писма.Използването на керамични материали, фина изработка и издръжливост. поставка за четки за каллиграфического писма.С фина обработка, не е лесно да изчезне, е много практичен за употреба. поставка за четки за каллиграфического писма.Преносим и лек, лесен за носене. поставка за четки за каллиграфического писма.Характеристики - Цвят : както е показано. /- Материал : керамика. / Размер : около 10,00 X4,50 X1,80 см / Керамична четка Притежателя химикалки Поставка за каллиграфической четки за употреба за каллиграфической четка Поставка за четки Поставка за химикалки Предпоставка включва 2 x притежателя за ръката.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория