• Ново
Модел ступенчатого фигурата, Арматура за ступенчатого фигурата, Лестничный инструмент, средство за измерване на ступенчатого фигурата, Регулируема дължина от 30,5 ?

Модел ступенчатого фигурата, Арматура за ступенчатого фигурата, Лестничный инструмент, средство за измерване на ступенчатого

Rating 
BGN 41.99

Сума
Налично за поръчка

【Научен ергономичен дизайн 270 ° : 】 Лесно да прехвърлите вашите размери степени и подступенка за постоянно носенеМожете да увеличите продължителността на този инструмент за създаване на шаблон на стълбата с 30,5 инча до 49 см.Не е необходимо в игра на рулетка.Този лестничный инструмент осигурява ъгъл на наклон от 0 ° до 270 ° и регламентирана дължина на подстригване-степенна скоростна кутия със стълбищна клетка.Просто премахване на догадки от този процес.Това ви хареса, защото това позволява така лесно да се измери вашите стъпки. 【Роден, за да улесни работата】 : Шаблони за полета на маршове ще ви е да подредите ескалатори, манифестации, подступенки и стелажи.Повишена точност и спестяване на време ще се изплати за шаблони, преди да сте готови за следващия набор от стълби.Лесен за употреба и настройка под прави ъгли.Преносим и лесен.Този инструмент за създаване на шаблон на протектора стълби ще намали времето за инсталация. 【Лесен монтаж и демонтаж】 : 1. да предположим, че всички стъпки, назъбени.Уверете се, че вашите стъпки прави във всички посоки. Уверете се, че сте измерили общата височина на щранг. използвайте дълга права-модерните, за да се уверете, че ръбовете на вашите степени подравнени. ОТБЕЛЕЖЕТЕ ПРЕДНАТА ЧАСТ на ДЪСКАТА 1 X2, която използвате, с помощта на приспособления за стълбищни стъпала.Следвайте инструкциите и си секции работят идеални. 【Високо качество и използването на многократна употреба】 Тези ескалатори, инструменти, изработени от устойчив на удар и химически устойчиво на дървен материал, който много е здрава и подходяща за многократна употреба.Много е лесно да се регулира ъгъла на наклон и дължина в съответствие с всички изисквания за работа.Надеждно се фиксира на място с помощта на 4-кратните дръжки.Той не поцарапает материали по време на употреба.Прост, удобен за използване и е напълно необходим за точно рязане и измервания. 【Купувайте без риск】 Този лестничный инструмент е оборудван с качествени детайли, които са лесни за инсталиране и използване.На всички наши тела за стълбищни маршове се разпространява доживотна гаранция.Просто пишете ни отговори, ако продуктът когато някой ви разочарова, и ние безплатно ще ви изпратим нова оригинална замяна. 【Научен ергономичен дизайн 270 ° : 】 Лесно да прехвърлите вашите размери степени и подступенка за постоянно носене.Можете да увеличите продължителността на този инструмент за създаване на шаблон на стълбата с 30,5 инча до 49 см.Не е необходимо в игра на рулетка.Този лестничный инструмент осигурява ъгъл на наклон от 0 ° до 270 ° и регламентирана дължина на подстригване-степенна скоростна кутия със стълбищна клетка.Просто премахване на догадки от този процес.Това ви хареса, защото това позволява така лесно да се измери вашите стъпки. 【Роден, за да улесни работата】 : Шаблони за полета на маршове ще ви е да подредите ескалатори, манифестации, подступенки и стелажи.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория