• Ново
YUZZI на Ротационен Напильники 6 мм Джолан Двоен диамант Нарязани на Ротационен Разменяйте E/F Стил Видий Разменяйте за Dremel Ротационен Инструмент за Фрезоване на Дърв?

YUZZI на Ротационен Напильники 6 мм Джолан Двоен диамант Нарязани на Ротационен Разменяйте E/F Стил Видий

Rating 
BGN 23.04

Сума
Налично за поръчка

Свредло за дърво / Тренировки с конусовидна заострениемИзползването на ротационни чеп е ефективен начин механизация, ръчни творби на самолети производство, корабостроенето, автомобилостроенето, машиностроенето, химията и т. Видий ротационные разменяйте може да се използва широко при обработка на чугун, стомана леене, въглеродна стомана, легирана стомана, неръждаема стомана, мед, алуминий и т., Свредло за дърво / Тренировки с конусовидна заострением.Използването на ротационни чеп е ефективен начин механизация, ръчни творби на самолети производство, корабостроенето, автомобилостроенето, машиностроенето, химията и т. Видий ротационные разменяйте може да се използва широко при обработка на чугун, стомана леене, въглеродна стомана, легирана стомана, неръждаема стомана, мед, алуминий и т., Свредло за дърво/Тренировки с Конична точка, Въртящи се Напильники, 6 мм Джолан, Двоен Силует, Въртящи Разменяйте, Видий Разменяйте в стил E/F, за да Dremel, Въртящ се Инструмент, Ръчни инструменти за Фрезоване дерева1шт. Работа с различни видове метални материали, включително закаленную стомана SHRC65. Вместо малки наждачных кръгове, без замърсяване с прах. Увеличаване на производителността на serveral десет пъти в сравнение с използването на ръчни инструменти и три-пет пъти в сравнение с използването на по-малки наждачных кръгове. Има дълъг срок на служба десет пъти в сравнение с заусенцами от бързорежеща стомана и петдесет пъти, в сравнение с малки наждачными кръгове. Готови за обработка на различни видове кухини на печата. Заглаждане на отливки, изковки и заваръчни пръски на заварени възли. Ъгъл на заваряване, кръгла издатина или канавка на механични компоненти. Заваряване или чеп с тръби. Полиране на канала на работното колело. Пилинг на дупки до точна форма.Спецификация : Тип : Ротационни разменяйте двойна срезаматериал : Карбиддиаметр : 6 мм Приложение : Използването на въртящи се напильников от карбидного сплав изключително често, се използва при производството на прес-форми.Обработка на скосных ръбове на машинни части, обърнати кръгове и окопи, корнизи за почистване, изкопни работи, на ръба на заваръчния шев, разменяйте и заварени съединения, тръбопроводи, лесна за обработка на общо преминаването на работното колело, художествена обработка на метал и неметаллическим материали (костен нефрит.

Всичко за продукта

Type:
Double cut rotary
burrsMaterial:
Carbide
Diameter:
6mm
Application:
The carbide alloy rotary file use is extremely widespread, appies in the mold processing manufacture. Machine parts bevel edge, inverted round and trench processing, The clean-up casting, forging, weldment's edge, Burr and welded joint, pipeline, impeller passage's light entire processing, metal and nonmetallic material(bone jade .stone)industrial art carving.
Note:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
Package Including:
1pc of Rotary Files :

Подобни продукти в категория