• Ново
Alipis Детски Закачалки, Закачалки за Вратовръзки Багажник Полукръгла Организация От Розово Злато Голям Метален Държач За Съхранение на Pashmina Закачалка Шал за Органи?

Alipis Детски Закачалки, Закачалки за Вратовръзки Багажник Полукръгла Организация От Розово Злато Голям Метален Държач За Съхранение

Rating 
BGN 6.07

Сума
Налично за поръчка

ЗАКАЧАЛКА ЗА ШАЛОВЕ - Нова закачалка за шалове с дизайн във формата на полукръг, лесна за използванеМЕТАЛНА ЗАКАЧАЛКА за колан - Компактен, побира се в килера или гардероба.ЗАКАЧАЛКА-организаторите за РАВЕНСТВО - лесно Можете да се закача на закачалка за шалове за врата, шкаф или гардероб.ОРГАНАЙЗЕР за шалове - урежда и висящи шал, кърпа, вратовръзка, колан копринен шал, закачалка за шалове - Позволява да се използват ефективно за тесни пространства.ЗАКАЧАЛКА ЗА ШАЛОВЕ - Нова закачалка за шалове с дизайн във формата на полукръг, лесна за използване.МЕТАЛНА ЗАКАЧАЛКА за колан - Компактен, побира се в килера или гардероба.ЗАКАЧАЛКА-организаторите за РАВЕНСТВО - лесно Можете да се закача на закачалка за шалове за врата, шкаф или гардероб.ОРГАНАЙЗЕР за шалове - урежда и висящи шал, кърпа, вратовръзка, колан копринен шал, закачалка за шалове - Позволява да се използват ефективно за тесни пространства.Списък на опаковки 2 x закачалка за вратовръзки-шалове Характеристики - организация и развешивание си шал, чаршафи, вратовръзка, колан, копринени тъкани и т., Метална закачалка за колан. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване, може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалното стока, което спестява място на закачалки. - Компактен, удобен, за да е в килера или гардероба са били завързани закачалка-организаторите. - Размер : Органайзер за шалове 20x18x0,38 виж по - лесно Можете да се закача на закачалка за шалове за врата, шкаф или гардероб закачалка за шалове. - Материал : Железен шкаф, за да пести място в шкафа. - Нова закачалка за шалове с дизайн във формата на полукръг, удобна за използване закачалка за дрехи. - Позволяват ефективно да се използват за тесни пространства панти за закачалки за шалове. - Цвят : закачалка за шалове от розово злато.Описание на продукта Органайзер за шалове Продуктът е нова закачалка за шалове, с дизайн във формата на полукръг, и може да бъде използвано за организиране и си шал, чаршафи, копринен шал, вратовръзка и т. Закачалка за шалове удобно.Метална закачалка за колани, така че, това е наистина прекрасен домакински приспособление за избор. закачалка за шалове Освен това, закачалка може да ви помогне да спестите място в гардероба ви.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория