• Ново
Луксозна Перлена Пръстен Перлена Пръстен 2 елемента Бисерни Пръстени За Салфетки Перлени Поставки За Салфетки Бисерни Пръстени За Салфетки Комплект Пръстени за С?

Луксозна Перлена Пръстен Перлена Пръстен 2 елемента Бисерни Пръстени За Салфетки Перлени Поставки За Салфетки Бисерни Пръстени

Rating 
BGN 7.75

Сума
Налично за поръчка

Катарами за салфетки с перлата на мъниста - Обтегач за салфетки с перлата на мъниста, изработен от висококачествен материал, тя издържа на продължителна употребаТаблица пръстен с бяла перла - подходящ за използване у дома и в ресторанта, много луксозно и практично за използване.Държач за кърпички с блестящи перли - Това е пръстен за салфетки, подходящи за сватби, се наричат вечери, пикници, партита, събирания и много други. Държач за пръстените за салфетки - Лесният и красив стил, ярки цветове, внимателно качество на изработка и обмислени детайли, ще ви даде отлични визуални впечатления.Централните елементи за салфетки с перли - прост и изящен дизайн, но практичен за употреба, който ще ви представим фантастични впечатления от употреба.Пратката включва 8 x пряжек за салфетки Особености - Материал : алуминиево фолио - Тези елегантни пръстени за салфетки не само ще ви позволи да се насладите на вечеря, но и ще направи впечатление на вашите гости. - най-лесният и изискан дизайн, но практичен за използване, че ще ви фантастично преживяване за използване. - Цвят : бял - Размер : 4,50 X4,50 X0,80 см. / 1,77 X1,77 X0,31 инча - Перлена обтегач за салфетки, изработени от висококачествен материал, тя издържа на продължителна употреба. - Изящна изработка предлага изискани детайли и външен вид, който е декоративен и уникален. - Перлени катарами за салфетки можете да използвате, за ресторант, хотел, сватба, дом, прекрасен украса на масата за хранене.Информация за стоки, Тези пръстени за салфетки се различават фина обработка, могат да се използват в ежедневието, лесно декорируются и удобни за следваща употреба.Тези пръстени за салфетки - идеалният избор за украса на празнична маса.Катарами за салфетки могат да се използват за ресторант, хотели, къщи за красива декорация на масата за хранене.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория