• Ново
Timunr 50 бр. за Кръвоспиране за Маркуч 3/4-1 См Регулируема Скоба за Маркуч с червей съоръжения Трансферите от Неръждаема Стомана, Подходящ за Тръби, Кабели, Топливопров?

Timunr 50 бр. за Кръвоспиране за Маркуч 3/4-1 См Регулируема Скоба за Маркуч с червей съоръжения Трансферите от Неръждаема

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

неръждаема стомана Размер : Тези маншети за маркучи от неръждаема стомана имат регулируем обхват на затягане от 3/4 до 1 (17 mm-25 mm).Материали : Всички кръвоспиране за тръби, изработени от изключително неръждаема стомана, здрави и дълготрайни и не ръжда и не се чупят лесно.Лесен за работа : Разхлабете винтовете на хомуте за тръба с помощта на отвертка с плоска глава, регулирайте размера, проденьте тръбата чрез скоба за маркуч и затегнете винтовете и скоба за маркуч на място.Широко приложение : Стяга широко се използва за закрепване на тръби, кабели, тръбопроводи, топливопроводов и така нататък.Много подходящ за приложение в автомобилостроенето, производството на кораби, във всекидневния живот и така нататък.Пратката включва : 50 бр. скоба за маркуч с червей съоръжения трансферите от неръждаема стомана с регулируем обхват на 16-25 мм Параметри : Количество : 50 бр. Материали : неръждаема стомана Обхват на затягане : от 3/4 "до 1" (17 mm-25 mm) Съвместимост : Тези малки маншети за маркуч, идеален за уплътняване на тръби, тръби, тръбопроводи, кабели, топливопроводов, автомобили и други вътрешни и външни приложения Характеристики : Скоби за гъвкава пластмаса, трайни и се използват в продължение на дълго време Гама от регулируеми размери, Висок въртящ момент, устойчивост на натиск комплектът включва : скоба за маркуч от неръждаема стомана 50 бр.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория