• Ново
Организатор NETEL Под мивката, Разтегателен Органайзер за шкафове, 2-Ярусная Подвижни полици за съхранение под шкаф, Многофункционално използване за Организаторите ?

Организатор NETEL Под мивката, Разтегателен Органайзер за шкафове, 2-Ярусная Подвижни полици за съхранение под шкаф, Многофункционално

Rating 
BGN 20.99

Сума
Налично за поръчка

☞【L-образна чекмеджето за съхранение на】 : Долна чекмеджето организатор улеснява достъпа до ограничени зони и максимално използва малки пространства ☞【Размери на продукта в събирането на】 : Моля, проверете внимателно размерите, преди да купите.Размер на стелажи за съхранение на 15,7 "Wx11"Dx16. Размер на най-горния рафт : 15,3 "Wx6. Размер долната част на рафтовете : 15,3 "Wx9. ☞【Регулируема】 : Горен и долен корита могат да се регулират и да се прибира, а L-образна разтегателна дизайн увеличава пространството за съхранение.Максималното разстояние между два полка е 11.8 инча (регулирани).Долната част е с капацитет до 11 "бутилки, това е достатъчно за съхранение в повечето бани или кухни. ☞【Здрав】 : Изработен е от неръждаема стомана, ако не искате той да се движат, използвайте гъба двупосочен лепило-долу, за да задържи позицията (Забележка : Този двустранен лепило е много стабилен, моля, предварително определете мястото на настаняване). ☞【Функционалност в няколко сцени】 : Органайзер за мивка в банята може да се използва не само в банята или под кухненски шкафове, но и на работния плот като кухненска поставка за подправки за зърнени храни, консерви, сол като основна рафта за съхранение в офиса и спалнята, както и таблата за грим, лак за нокти, хавлии, сапун, шампоан и т. Общият размер : 15,7 "W x 11"Г x 16,5"В;. · Размерът на горния багажник : 15,3 "W x 6,2 "G x 2";. · Размерът на долната стелажи : 15,3 "W x 9,4 "G x 2";. · Разстояние между 2 слоя : До 9,8 инча (регулируеми);. · Може да се инсталира както с лявата, така и с дясната страна на шкафа;. · Изработен от ултра силна метална рамка;.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория