• Ново
FOMIYES Възглавница за ръце Маникюр, подложка за ръката Възглавница за нокти Поставка за ръце Възглавница За лак За нокти, за Нокти-Арт Възглавница За ръце и Нокти-Арт ?

FOMIYES Възглавница за ръце Маникюр, подложка за ръката Възглавница за нокти Поставка за ръце Възглавница За лак За нокти,

Rating 
BGN 6.06

Сума
Налично за поръчка

МАНИКЮР, ОПРЕДЕЛЕНИ за НОКТИ - тенис на мат не, но все пак могат да бъдат практически подпори за фотосесияПОСТАВКА за маникюрного масата - и тя е много лесна, можете също така да събирам мат маникюрного масата и сложи го в чантата, която е много удобна за ежедневна употреба.Настолен подложка за ръце за дизайн на ноктите обикновен дървен модел подложка за дизайн на ноктите маникюрная възглавница за ръце подложка за дизайн на ноктите възглавници-Лесно да носят със себе си, свободно да се сгъва, плисе не ще се разшири.ПОСТАВКА за маникюрного на масата - тази поставка за маникюрного салон може да служи на работно място за грим и лак за нокти.ИНСТРУМЕНТ за МАНИКЮР - можете да дадете на приятелите му, които обичат нийл изкуство или занаяти собствените си ръце.МАНИКЮР, ОПРЕДЕЛЕНИ за НОКТИ - тенис на мат не, но все пак могат да бъдат практически подпори за фотосесия.ПОСТАВКА за маникюрного масата - и тя е много лесна, можете също така да събирам мат маникюрного масата и сложи го в чантата, която е много удобна за ежедневна употреба.Настолен подложка за ръце за дизайн на ноктите обикновен дървен модел подложка за дизайн на ноктите маникюрная възглавница за ръце подложка за дизайн на ноктите възглавници-Лесно да носят със себе си, свободно да се сгъва, плисе не ще се разшири.ПОСТАВКА за маникюрного на масата - тази поставка за маникюрного салон може да служи на работно място за грим и лак за нокти.ИНСТРУМЕНТ за МАНИКЮР - можете да дадете на приятелите му, които обичат нийл изкуство или занаяти собствените си ръце.Пакетът включва 1 x тенис на мат за дизайн на ноктите, Особености -Материал : Дървена поставка за дизайн на нокти, възглавници за ръце. - Размер : Около 44,00 X27,50 X0,10 см / 17,29 X10,81 X0,04 инча маникюр, определени за нокти. -Цвят : подложка за ръце за дизайн на нокти цвят каки. -Използване може ефективно да се предотврати увреждане на работния плот и запазване на ноктите подложка за ръце. -Изящна изработка, цветът не избледнява, идеален за маникюрного салон и домашна употреба. Възглавница за маникюрного салон. - И той е много лек, можете също така да събирам мат маникюрного масата и сложи го в чантата, което е много удобно за ежедневна употреба маникюрного инструмент. - Осигурява защита от проникване на вода, течности или мастило, предпазва от проникване на течности тенис на ноктите набор.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория