• Ново
LINXIU Въже Титуляр за Метли Монтиране на стена Градина с Кухненски Органайзер За Инструменти, Държач за Метли, с монтиран на стената Рафтове За Съхранение и Организи?

LINXIU Въже Титуляр за Метли Монтиране на стена Градина с Кухненски Органайзер За Инструменти, Държач за Метли, с монтиран

Rating 
BGN 7.93

Сума
Налично за поръчка

✔ Почистете дома си : монтиране на стена за парцал и метла с 4 прорези и 5 куки позволява ефективно да използвате пространството върху стената, за да съхранявате вашите метли, швабр, гребла, градински инструменти, пране и много други ✔ Здрава фиксация и нескользящий дизайн : държач за метли има специален дизайн пролетта скоби с катящимся гумена топка, които гарантират, че метлата и въже не отпадат, отвори с двойно гумено изземване помагат за по-здрав, отколкото да задържите вашите неща. ✔ Широко приложение : нашата здрава закачалка за метли са подходящи за кухня, градина, гараж, пране, офис или търговска употреба.Благодарение на устойчиви на атмосферни влияния дизайн нашия титуляр за градински инструменти може да се използва дори на открито или в плевнята. ✔ Лесен монтаж : стенен монтаж, идва с винтове и анкерами, подробни инструкции за инсталация са посочени на опаковката, е лесно да го настроите за минути. ✔ Професионално обслужване : всеки продукт, купен от нас, идва с приятелско обслужване на клиенти 24/7.Моля, проверете съдържанието на опаковката е по малко от нея.Всеки път, когато имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. ✔ Почистете дома си : монтиране на стена за парцал и метла с 4 прорези и 5 куки позволява ефективно да използвате пространството върху стената, за да съхранявате вашите метли, швабр, гребла, градински инструменти, пране и много други. ✔ Здрава фиксация и нескользящий дизайн : държач за метли има специален дизайн пролетта скоби с катящимся гумена топка, които гарантират, че метлата и въже не отпадат, отвори с двойно гумено изземване помагат за по-здрав, отколкото да задържите вашите неща. ✔ Широко приложение : нашата здрава закачалка за метли са подходящи за кухня, градина, гараж, пране, офис или търговска употреба.Благодарение на устойчиви на атмосферни влияния дизайн нашия титуляр за градински инструменти може да се използва дори на открито или в плевнята. ✔ Лесен монтаж : стенен монтаж, идва с винтове и анкерами, подробни инструкции за инсталация са посочени на опаковката, е лесно да го настроите за минути. ✔ Професионално обслужване : всеки продукт, купен от нас, идва с приятелско обслужване на клиенти 24/7.Моля, проверете съдържанието на опаковката е по малко от нея.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория