• Ново
STOBOK 3 бр. Лист Мултифункционален Писмо, Нарастващото, дом, направи си сам, Клапата Файл, Бележник, Портативен Органайзер, за многократна употреба Калъф за учебната м?

STOBOK 3 бр. Лист Мултифункционален Писмо, Нарастващото, дом, направи си сам, Клапата Файл, Бележник, Портативен Органайзер,

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

ПАПКА С ЪГЛОВ КАПАК - Тази папка е подходящ за домове, училища, офиси, фабрики, болници и много други местаЧАНТА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ФАЙЛОВЕ - органайзер за документи значително ще помогне да подредите вашите хартия и ще спести време в търсене.ДЕКОРАТИВНИ ПАПКА ЗА ФАЙЛОВЕ - папка, предназначена специално за подреждане на файлове и други хартиени документи могат по-добре да запишете файлове.СТРАНИЦАТА за ПОПЪЛВАНЕ на ПАПКИ, ЗА да ВМЪКВА - Папка за съхранение на Office е предназначена за ефективно използване от хората.Подходящ за употреба от повечето хора.АКСЕСОАР ЗА НАПИЛЬНИКА - евтин и подходящ за употреба от повечето хора.Материал изделия лесно да боли.ПАПКА С ЪГЛОВ КАПАК - Тази папка е подходящ за домове, училища, офиси, фабрики, болници и много други места.ЧАНТА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ФАЙЛОВЕ - органайзер за документи значително ще помогне да подредите вашите хартия и ще спести време в търсене.ДЕКОРАТИВНИ ПАПКА ЗА ФАЙЛОВЕ - папка, предназначена специално за подреждане на файлове и други хартиени документи могат по-добре да запишете файлове.СТРАНИЦАТА за ПОПЪЛВАНЕ на ПАПКИ, ЗА да ВМЪКВА - Папка за съхранение на Office е предназначена за ефективно използване от хората.Подходящ за употреба от повечето хора.АКСЕСОАР ЗА НАПИЛЬНИКА - евтин и подходящ за употреба от повечето хора.Материал изделия лесно да боли.В комплекта са включени 3 x Биндер Характеристики -Папка, предназначена специално за организиране на файлове, както и други хартиени документи могат по-добре да запишете файлове в износостойком музикалния корици.02 X1 папка за портфейла. -Папка за съхранение на Office е предназначена за ефективно използване от хората.Подходящ за употреба от повечето хора в папката document organizer. -Материал : полипропилен, метална папка за лаптоп - Тя е достатъчно голяма, за да побере необходимите файлове.Тази папка е преносим и подходящ за хора, които използват папка биндер". -Цвят : лилаво папка за файлове с формат а4 -Изработена от висококачествен полипропилен и метал, тази папка за файлове може да се използва за дългосрочни папки с отрывными листа формат а4. - Използването на папки може да даде материал чист и подреден вид, което е по-лесно на хората достъп до папки класификация.Информация за товарах4 папки с отрывными листа на Стягане в папката позволяват свободно подреждане на файл или хартия, които издържат многократно използване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория