• Ново
ZFE 800 W/110 Променлива Скорост 4 Мокър който е паркет/Мелница и Гранит, Диамантени Полиращи Площадки който е паркет Бетон, който е паркет от Камък, за Гранит/Мрамор/Бето?

ZFE 800 W/110 Променлива Скорост 4 Мокър който е паркет/Мелница и Гранит, Диамантени Полиращи Площадки който е паркет Бетон,

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

▲Сигурност : GFCI за подобряване на электробезопасности за защита от опасни токов ударС гумена капачка, дръжки, двойна изолация, повишена электробезопасностью.Осигурете безопасно използване. ▲ Променлива скорост : 1000 об/мин до 4000 об/мин, превключвател на скоростта може да се управлява с един пръст, по време на работа полировщика, отговарящ на всички ваши изисквания. ▲ Употреба : Всички дръжки (задна и горна D) ергономично проектирани за по-дълъг комфортна работа, а най-D-образна дръжка осигурява достатъчно налягане върху повърхността за постигане на най-добър резултат за полиране.Наставка Heavy Polisher издържа максимално тегло на полируемую повърхност, по-лесно полировку, като я прави по-качествена и бърза. ▲ Гъвкава защита от пръски : С уникална водоустойчива защитно покритие, може да ви предпази от токов удар.Може да се адаптира към промяната на височината на инструменти. ▲3 дупки под течаща : Три дупки за доставяне на вода на всеки под ъгъл от 120 градуса за равномерно и адекватно разпределение на вода. ▲Сигурност : GFCI за подобряване на электробезопасности за защита от опасни токов удар.С гумена капачка, дръжки, двойна изолация, повишена электробезопасностью.Осигурете безопасно използване. ▲ Променлива скорост : 1000 об/мин до 4000 об/мин, превключвател на скоростта може да се управлява с един пръст, по време на работа полировщика, отговарящ на всички ваши изисквания. ▲ Употреба : Всички дръжки (задна и горна D) ергономично проектирани за по-дълъг комфортна работа, а най-D-образна дръжка осигурява достатъчно налягане върху повърхността за постигане на най-добър резултат за полиране.Наставка Heavy Polisher издържа максимално тегло на полируемую повърхност, по-лесно полировку, като я прави по-качествена и бърза. ▲ Гъвкава защита от пръски : С уникална водоустойчива защитно покритие, може да ви предпази от токов удар.Може да се адаптира към промяната на височината на инструменти. ▲3 дупки под течаща : Три дупки за доставяне на вода на всеки под ъгъл от 120 градуса за равномерно и адекватно разпределение на вода.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория